Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Αίγιο

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 59 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 270
Πρώτη αναχώρηση: 04:56
Τελευταία αναχώρηση: 19:36
Απόσταση 146km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Αθήνα προς Αίγιο

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Αθήνα προς Αίγιο. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Αθήνα προς Αίγιο με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Αίγιο με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Αθήνα προς Αίγιο

Τιμή εισιτηρίου Αθήνα - Αίγιο κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Αθήνα προς Αίγιο

Τα τρένα προς Αίγιο θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Κηφισσός, Αθήνα or Ρουφ και θα αφιχθούν στον σταθμό Αίγιο.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αθήνα προς Αίγιο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 37 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Αίγιο με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 37 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Αθήνα προς Αίγιο;

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 hours and 25 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Αίγιο σε 2 hours and 19 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Αθήνα στις 05:11, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 16:10.