Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Αίγιο

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 14,40€
Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 59 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 46
Πρώτη αναχώρηση: 04:56
Τελευταία αναχώρηση: 19:36
Απόσταση 146km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Αθήνα προς Αίγιο

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Αθήνα προς Αίγιο. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Αθήνα προς Αίγιο με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Αίγιο με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Αθήνα προς Αίγιο

Η μέση τιμή των εισιτηρίων τρένου από Αθήνα προς Αίγιο είναι 19,10 €. Ωστόσο, θα μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια αν κάνετε κράτηση εκ των προτέρων ή αν μπορείτε να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες σας: τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Αθήνα προς Αίγιο μπορεί να είναι γύρω στα 14,40 €.

Τιμή εισιτηρίου Αθήνα - Αίγιο κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Αθήνα προς Αίγιο


Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Αθήνα και Αίγιο

Τα τρένα προς Αίγιο αναχωρούν από Αθήνα από τον σταθμό Ρουφ or Αθήνα και φτάνουν στον σταθμό Αίγιο.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αθήνα προς Αίγιο με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 46 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Αίγιο με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 46 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Αθήνα προς Αίγιο και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Αίγιο φεύγει στις 14:09, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 19:09. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 2 hours and 30 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Αίγιο σε 2 hours and 19 minutes.