Βρείτε τρένο από Θήβα προς Σέρρες

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 9 ω 46 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 13:25
Τελευταία αναχώρηση 16:25
απόσταση 308 km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Θήβα προς Σέρρες

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Τρένα από Θήβα προς Σέρρες: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Θήβα προς Σέρρες που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Θήβα προς Σέρρες

Πότε φεύγουν τα τρένα για Σέρρες και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Χρειάζεται χρόνος 9 ω 46 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Σέρρες με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 8 ω 16 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 13:25, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Θήβα στις 16:25.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Θήβα - Σέρρες

Τα τρένα προς Σέρρες θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Θεσσαλονίκη and Θήβα και θα αφιχθούν στον σταθμό Σέρρες.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Θήβα προς Σέρρες με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 2 για να φθάσετε στην πόλη Σέρρες από την πόλη Θήβα. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 2 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Θήβα προς Σέρρες με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 2 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.