Βρείτε τρένο από Θήβα προς Αίγιο

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 56 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση 15:23
Τελευταία αναχώρηση 18:23
απόσταση 108 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Θήβα προς Αίγιο στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Θήβα προς Αίγιο με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Θήβα προς Αίγιο που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Θήβα προς Αίγιο

Πότε φεύγουν τα τρένα για Αίγιο και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Αίγιο φεύγει στις 15:23, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 18:23. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 ω 56 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Αίγιο σε 3 ω 30 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Θήβα προς Αίγιο

Τα τρένα προς Αίγιο θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Θήβα και θα αφιχθούν στον σταθμό Αίγιο.

Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Θήβα προς Αίγιο με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 3 για να φθάσετε στην πόλη Αίγιο από την πόλη Θήβα. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 3 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Αίγιο από την πόλη Θήβα, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 3.