Βρείτε τρένο από Τρίκαλα προς Αίγιο

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 6 ω 45 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 10:16
Τελευταία αναχώρηση 12:44
απόσταση 148 km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Τρίκαλα προς Αίγιο

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Τρίκαλα προς Αίγιο με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Τρίκαλα προς Αίγιο με τρένο

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Τρίκαλα - Αίγιο.

Τρένα από Τρίκαλα προς Αίγιο

Πότε φεύγουν τα τρένα για Αίγιο και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Αίγιο φεύγει στις 10:16, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 12:44. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 6 ω 45 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Αίγιο σε 5 ω 37 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Τρίκαλα - Αίγιο

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Αίγιο από τον σταθμό Τρίκαλα, το οποίο φτάνει στον σταθμό Αίγιο.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Τρίκαλα προς Αίγιο με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Τρίκαλα προς Αίγιο με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 2. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 2 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Αίγιο την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Αίγιο από την πόλη Τρίκαλα, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 2.