Βρείτε τρένο από Θήβα προς Ασπρόπυργος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 33 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 5
Πρώτη αναχώρηση 15:23
Τελευταία αναχώρηση 00:23
απόσταση 38 km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Θήβα προς Ασπρόπυργος

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Θήβα προς Ασπρόπυργος με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Θήβα προς Ασπρόπυργος

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Θήβα - Ασπρόπυργος.

Τρένα από Θήβα προς Ασπρόπυργος

Πότε φεύγουν τα τρένα για Ασπρόπυργος και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 1 ω 33 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Ασπρόπυργος σε 1 ω 32 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Θήβα στις 15:23, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 00:23.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Θήβα προς Ασπρόπυργος

Τα τρένα προς Ασπρόπυργος θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Θήβα και θα αφιχθούν στον σταθμό Ασπρόπυργος.

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Θήβα προς Ασπρόπυργος

Αν επιθυμείτε να πάτε από Θήβα προς Ασπρόπυργος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 5. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 5 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Ασπρόπυργος από την πόλη Θήβα, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 5. Παρακαλούμε να προσέξετε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή τα δρομολόγια 5, έχουν μία αλλαγή. Κατά συνέπεια, θα χρειαστεί να αλλάξετε τρένα.