Βρείτε τρένο από Θήβα προς Ασπρόπυργος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 36 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 7
Πρώτη αναχώρηση: 04:02
Τελευταία αναχώρηση: 21:23
Απόσταση 38km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Θήβα προς Ασπρόπυργος στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Θήβα προς Ασπρόπυργος. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Θήβα προς Ασπρόπυργος

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Θήβα και Ασπρόπυργος.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Θήβα προς Ασπρόπυργος

Τρένα από Θήβα προς Ασπρόπυργος


Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Ασπρόπυργος και πού θα φτάσετε

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Ασπρόπυργος από τον σταθμό Θήβα, το οποίο φτάνει στον σταθμό Ασπρόπυργος.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Θήβα προς Ασπρόπυργος: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Ασπρόπυργος από την πόλη Θήβα, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 5. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 5 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Θήβα προς Ασπρόπυργος με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Ασπρόπυργος φεύγει στις 04:06, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 21:06. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 1 hour and 38 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Ασπρόπυργος σε 1 hour and 34 minutes.