Βρείτε τρένο από Μεταμόρφωση προς Αίγιο

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 1 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση 10:13
Τελευταία αναχώρηση 20:13
απόσταση 148 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Μεταμόρφωση προς Αίγιο στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Μεταμόρφωση προς Αίγιο με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Τρένα από Μεταμόρφωση προς Αίγιο: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Μεταμόρφωση και Αίγιο.

Τρένα από Μεταμόρφωση προς Αίγιο

Πότε φεύγουν τα τρένα για Αίγιο και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Τα δρομολόγια τρένων που εκτελούνται μεταξύ Μεταμόρφωση και Αίγιο διαρκούν 2 ω 1 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει στις 10:13, ενώ το τελευταίο στις 20:13

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Μεταμόρφωση - Αίγιο

Τα τρένα προς Αίγιο θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Μεταμόρφωση και θα αφιχθούν στον σταθμό Αίγιο.

Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Μεταμόρφωση και Αίγιο, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Μεταμόρφωση προς Αίγιο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 3 για να φθάσετε στην πόλη Αίγιο από την πόλη Μεταμόρφωση. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 3 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Αίγιο την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Αίγιο από την πόλη Μεταμόρφωση, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 3. Παρακαλούμε να προσέξετε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή τα δρομολόγια 3, έχουν μία αλλαγή. Κατά συνέπεια, θα χρειαστεί να αλλάξετε τρένα.