Βρείτε τρένο από Ασπρόπυργος προς Αίγιο

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 53 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 12
Πρώτη αναχώρηση 08:57
Τελευταία αναχώρηση 19:57
απόσταση 133 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Ασπρόπυργος προς Αίγιο στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Ασπρόπυργος προς Αίγιο με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Τρένα από Ασπρόπυργος προς Αίγιο: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Ασπρόπυργος προς Αίγιο που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Ασπρόπυργος προς Αίγιο

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Ασπρόπυργος προς Αίγιο και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 2 ω 53 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Αίγιο σε 1 ω 56 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Ασπρόπυργος στις 08:57, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 19:57.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Ασπρόπυργος και Αίγιο

Τα τρένα προς Αίγιο μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Ασπρόπυργος και να φτάνουν στον σταθμό Αίγιο.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Ασπρόπυργος προς Αίγιο: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν επιθυμείτε να πάτε από Ασπρόπυργος προς Αίγιο με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 12. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 12 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Αίγιο την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Ασπρόπυργος προς Αίγιο με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 12 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 12 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.