• Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Θήβα προς Πάτρα

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Πάτρα

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Θήβα προς Πάτρα

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Θήβα προς Πάτρα; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Θήβα προς το Πάτρα μέσω τρένου

Διάρκεια ταξιδιού 5 ω 13 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 5
Πρώτη αναχώρηση 15:23
Τελευταία αναχώρηση 17:23
απόσταση 139 km

Τιμή εισιτηρίου Θήβα - Πάτρα κάθε μέρα

 
Σήμερα
Αύριο
Σε 2 ημέρες
Σε 3 ημέρες
Σε 4 ημέρες
Σε 5 ημέρες
Σε 6 ημέρες
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα

Σύνοψη Διαδρομής με train

συνδέσεις
5
Transportistas
1
Ελάχιστη τιμή
-
Μέγιστη τιμή
-
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 6 ω 9 λεπτά
Θήβα - Αγ. Ανδρέας
11:18 - 17:27
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 5 ω 12 λεπτά
Θήβα - Πάτρα
11:18 - 16:30
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 6 ω 4 λεπτά
Θήβα - Αγ. Ανδρέας
15:23 - 21:27
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 5 ω 17 λεπτά
Θήβα - Πάτρα
15:23 - 20:40
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 5 ω 4 λεπτά
Θήβα - Αγ. Ανδρέας
18:23 - 23:27
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 ω 17 λεπτά
Θήβα - Πάτρα
18:23 - 22:40

Πόση ώρα θα μου πάρει να ταξιδέψω με τρένο από Θήβα προς Πάτρα;

Για να πάτε από Θήβα προς Πάτρα πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Οι γρηγορότερες διαδρομές μεταξύ Θήβα και Πάτρα θα ολοκληρώσουν το ταξίδι σε 4 ω 7 λεπτά. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστεί περίπου 5 ω 12 λεπτά για να ταξιδέψετε το 139 km μεταξύ Θήβα και Πάτρα.

Τι ώρα είναι οι αναχωρήσεις από Θήβα προς Πάτρα;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Θήβα προς Πάτρα, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 11:18. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση της ημέρας κανονικά είναι στις 17:23. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Στο ταξίδι μου με τρένο από Θήβα προς Πάτρα, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Θήβα χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως Θήβα. Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως Αγ. Ανδρέας and Πάτρα σε Πάτρα. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Θήβα ή στο Πάτρα ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Θήβα προς Πάτρα;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Θήβα προς Πάτρα μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 5 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως TrainOSE. Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως 8 αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Θήβα προς Πάτρα. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Θήβα προς Πάτρα διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 5 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.