Βρείτε τρένο από Θήβα προς Πάτρα


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 5 ω 5 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 12
Πρώτη αναχώρηση: 03:54
Τελευταία αναχώρηση: 18:18
Απόσταση 139km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Θήβα προς Πάτρα

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Θήβα προς Πάτρα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Θήβα προς Πάτρα

Για να φτάσετε στην πόλη Πάτρα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Θήβα προς Πάτρα

Τρένα από Θήβα προς Πάτρα


Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Θήβα και Πάτρα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Πάτρα και πού θα φτάσετε

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Θήβα από τον σταθμό Θήβα και φτάνουν στον σταθμό Πάτρα or Αγ. Ανδρέας.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Θήβα προς Πάτρα

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Πάτρα από την πόλη Θήβα, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 12. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 12 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Θήβα προς Πάτρα;

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Πάτρα σε 4 hours and 12 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 5 hours and 18 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Πάτρα είναι στις 03:01, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Θήβα στις 18:01.