• Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Θήβα προς Λαμία

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Λαμία

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Θήβα προς Λαμία

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Θήβα προς Λαμία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Θήβα προς το Λαμία μέσω τρένου

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 20 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 10
Πρώτη αναχώρηση 13:25
Τελευταία αναχώρηση 16:25
απόσταση 100 km

Σύνοψη Διαδρομής με train

συνδέσεις
10
Transportistas
1
Ελάχιστη τιμή
-
Μέγιστη τιμή
-
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 16 λεπτά
Θήβα - Καλύβια Λαμίας
13:25 - 14:41
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 26 λεπτά
Θήβα - Ροδίτσα
13:25 - 14:51
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 20 λεπτά
Θήβα - Παγκράτι Λαμίας
13:25 - 14:45
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 18 λεπτά
Θήβα - Ρεβένια Λαμίας
13:25 - 14:43
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 23 λεπτά
Θήβα - Λαμία
13:25 - 14:48
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 20 λεπτά
Θήβα - Παγκράτι Λαμίας
16:25 - 17:45
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 16 λεπτά
Θήβα - Καλύβια Λαμίας
16:25 - 17:41

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω από Θήβα προς Λαμία με το τρένο;

Για να πάτε από Θήβα προς Λαμία πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Οι γρηγορότερες διαδρομές μεταξύ Θήβα και Λαμία θα ολοκληρώσουν το ταξίδι σε 1 ω 16 λεπτά. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστεί περίπου 1 ω 20 λεπτά για να ταξιδέψετε το 101 km μεταξύ Θήβα και Λαμία.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Θήβα προς Λαμία;

Η πρώτη καθημερινή αναχώρηση από Θήβα προς Λαμία είναι στις 13:25 ενώ η τελευταία διαδρομή της ημέρας φεύγει στις 16:25. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Θήβα και Λαμία. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας.

Στο ταξίδι μου με τρένο από Θήβα προς Λαμία, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Θήβα και Λαμία. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Θήβα σε σταθμούς όπως Θήβα. Αυτοί συνδέονται με σταθμούς όπως Καλύβια Λαμίας, Ροδίτσα, Παγκράτι Λαμίας, Ρεβένια Λαμίας and Λαμία σε Λαμία. Ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών στις δύο περιοχές. Κάποιες εταιρείες εξυπηρετούν μόνο ορισμένους σταθμούς και ίσως χρειαστεί να μεταβείτε μετά από την άφιξή σας από τον έναν σταθμό στον άλλον στην ίδια πόλη για να φτάσετε στον τελικό σας προορισμό. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Θήβα προς Λαμία.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Θήβα προς Λαμία;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Θήβα προς Λαμία, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως TrainOSE. Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό 10 αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 10 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν απευθείας διαδρομές μεταξύ Θήβα και Λαμία. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 10 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας.