Βρείτε τρένο από Καλαμπάκα προς Λιτόχωρο

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Λιτόχωρο

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 6 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 4
Πρώτη αναχώρηση: 05:42
Τελευταία αναχώρηση: 19:30
Απόσταση 86km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Καλαμπάκα προς Λιτόχωρο

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Καλαμπάκα προς Λιτόχωρο με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Τρένα από Καλαμπάκα προς Λιτόχωρο: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Για να φτάσετε στην πόλη Λιτόχωρο με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Καλαμπάκα προς Λιτόχωρο

Τρένα από Καλαμπάκα προς Λιτόχωρο


Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Λιτόχωρο και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Λιτόχωρο μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Καλαμπάκα και να φτάνουν στον σταθμό Λιτόχωρο.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Καλαμπάκα προς Λιτόχωρο με τρένο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Λιτόχωρο από την πόλη Καλαμπάκα, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 3. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 3 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Λιτόχωρο και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Λιτόχωρο φεύγει στις 05:05, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 19:05. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 hours and 17 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Λιτόχωρο σε 2 hours and 1 minute.