Βρείτε τρένο από Καλαμπάκα προς Τρίκαλα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 15 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση 18:45
Τελευταία αναχώρηση 18:45
απόσταση 21 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Καλαμπάκα προς Τρίκαλα

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Καλαμπάκα προς Τρίκαλα

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Καλαμπάκα προς Τρίκαλα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τιμή εισιτηρίου - κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Καλαμπάκα προς Τρίκαλα

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Καλαμπάκα προς Τρίκαλα

Χρειάζεται χρόνος 15 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Τρίκαλα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 14 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 20:15, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Καλαμπάκα στις 18:45.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Καλαμπάκα προς Τρίκαλα

Τα τρένα προς Τρίκαλα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Καλαμπάκα και θα αφιχθούν στον σταθμό Τρίκαλα.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Καλαμπάκα προς Τρίκαλα

Αν επιθυμείτε να πάτε από Καλαμπάκα προς Τρίκαλα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 1.5. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 1.5 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Καλαμπάκα προς Τρίκαλα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 1.5 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 1.5, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.