Βρείτε τρένο από Ξάνθη προς Λιτόχωρο

Ξεκίνα από
Ανακαλύπτω

Ξάνθη σε Λιτόχωρο από τρένου

Το ταξίδι από Ξάνθη έως Λιτόχωρο με τρένου είναι 232,2 km και διαρκεί 7 ω 5 λεπτά. Υπάρχουν 1 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 08:36 και την τελευταία στο 12:21. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Ξάνθη σε Λιτόχωρο με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Διάρκεια Ταξιδίου 7 ω 5 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 1
Πρώτη Αναχώρηση 08:36
Τελευταία Αναχώρηση 12:21
Απόσταση 232,2 km
Αναχώρηση Ξάνθη
Άφιξη Λιτόχωρο
Transportistas Hellenic

Τρένου Εισιτήρια από Ξάνθη έως Λιτόχωρο

  Sep 30
  Περισσότερα
  25°
  Oct 01
  Περισσότερα
  26°
  Oct 02
  Περισσότερα
  25°
  Oct 03
  Περισσότερα
  24°
  Oct 04
  Περισσότερα
  24°
  Oct 05
  Περισσότερα
  24°
  Oct 06
  Περισσότερα
  22°
  Oct 07
  Περισσότερα
  22°
  Oct 08
  Περισσότερα
  20°
  Oct 09
  Περισσότερα
  15°
  Oct 10
  Περισσότερα
  17°
  Oct 11
  Περισσότερα
  17°
  Oct 12
  Περισσότερα
  19°
  Oct 13
  Περισσότερα
  21°
  Oct 14
  Περισσότερα
  23°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
25°

Το ταξίδι σας από Ξάνθη προς Λιτόχωρο με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Ξάνθη προς Λιτόχωρο; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Ξάνθη προς Λιτόχωρο και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια από Ξάνθη έως Λιτόχωρο
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Ξάνθη έως Λιτόχωρο.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Ξάνθη έως Λιτόχωρο, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Ξάνθη στο Λιτόχωρο.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Ξάνθη έως Λιτόχωρο

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Ξάνθη - Λιτόχωρο μπορούν να βρεθούν με 15€ αν είστε τυχεροί ή 24€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 37€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Λιτόχωρο με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Λιτόχωρο με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Ελληνική Εταιρεία Σιδηροδρόμων, γνωστή και ως TrainOSE, είναι η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία της Ελλάδας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 ως θυγατρική του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), και είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία επιβατικών αμαξοστοιχιών σε όλη τη χώρα. Η TrainOSE λειτουργεί ένα δίκτυο σιδηροδρομικών γραμμών άνω των 2.500 km, που συνδέουν μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις της Ελλάδας. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των τρένων υψηλής ταχύτητας, των υπεραστικών τρένων, των περιφερειακών τρένων και των προαστιακών τρένων.

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Ξάνθη έως Λιτόχωρο
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Ξάνθη έως Λιτόχωρο κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις Hellenic
Ήσυχη ζώνη
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Ξάνθη έως Λιτόχωρο Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
2.6kg
Λεωφορείο
17.3kg
Πτήση
691.5kg
Αυτοκίνητο
66.7kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Ξάνθη έως Λιτόχωρο με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Ξάνθη και Λιτόχωρο είναι 2.6kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Ξάνθη και Λιτόχωρο; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Ξάνθη και Λιτόχωρο θα εξοικονομήσετε 688.9kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 14.7kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 64.1kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Ξάνθη και Λιτόχωρο από τρένου;
Ξάνθη έως Λιτόχωρο είναι 232,2 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Ξάνθη και Λιτόχωρο;
Το Ξάνθη έως το Λιτόχωρο είναι κατά μέσο όρο 7 ω 41 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 7 ω 5 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Ξάνθη έως Λιτόχωρο;
Το Ξάνθη έως το Λιτόχωρο καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Hellenic που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Ξάνθη σε Λιτόχωρο;
Ξάνθη έως Λιτόχωρο έχει 1 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Ξάνθη έως Λιτόχωρο;
Το παλαιότερο τρένου από Ξάνθη έως Λιτόχωρο αναχωρεί στο 08:36. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Ξάνθη έως Λιτόχωρο;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Ξάνθη έως Λιτόχωρο αναχωρεί στο 12:21. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Ξάνθη στο Λιτόχωρο;
Υπάρχουν σταθμοί 1 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Ξάνθη για να μεταβείτε στο Λιτόχωρο. Μπορείτε να πάτε από Ξάνθη και μπορείτε να φτάσετε στο Λιτόχωρο.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Ξάνθη έως Λιτόχωρο από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Ξάνθη και Λιτόχωρο είναι 7 ω 5 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Ξάνθη έως Λιτόχωρο;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Ξάνθη και Λιτόχωρο.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Ξάνθη έως Λιτόχωρο από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Ξάνθη στο Λιτόχωρο δημιουργεί εκπομπές CO2 2.6kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Ξάνθη

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Ξάνθη

Διεθνή δρομολόγια από Ξάνθη και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Ξάνθη

Κύριες διαδρομές προς Λιτόχωρο

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές