Βρείτε τρένο από Κομοτηνή προς Κάτω Τιθορέα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 10 ω 59 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση: 07:51
Τελευταία αναχώρηση: 07:51
Απόσταση 362km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Κομοτηνή προς Κάτω Τιθορέα στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Κομοτηνή προς Κάτω Τιθορέα

Για να φτάσετε στην πόλη Κάτω Τιθορέα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Κομοτηνή προς Κάτω Τιθορέα

Τρένα από Κομοτηνή προς Κάτω Τιθορέα


Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Κομοτηνή και Κάτω Τιθορέα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Κάτω Τιθορέα

Τα τρένα προς Κάτω Τιθορέα αναχωρούν από Κομοτηνή από τον σταθμό Κομοτηνή και φτάνουν στον σταθμό Τιθορέα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Κομοτηνή προς Κάτω Τιθορέα με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 1 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Κομοτηνή προς Κάτω Τιθορέα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 1 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Κάτω Τιθορέα με τρένο

Χρειάζεται χρόνος 10 hours and 59 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Κάτω Τιθορέα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 10 hours and 59 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 07:04, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Κομοτηνή στις 07:04.