Βρείτε τρένο από Βέροια προς Λιβάδια

Ξεκίνα από
Ανακαλύπτω

Βέροια σε Λιβάδια από τρένου

Το ταξίδι από Βέροια έως Λιβάδια με τρένου είναι 109,2 km και διαρκεί 9 ω 4 λεπτά. Υπάρχουν 1 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 09:38 και την τελευταία στο 09:38. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Βέροια σε Λιβάδια με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Διάρκεια Ταξιδίου 9 ω 4 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 1
Πρώτη Αναχώρηση 09:38
Τελευταία Αναχώρηση 09:38
Απόσταση 109,2 km
Αναχώρηση Βέροια
Άφιξη Λιβάδια
Transportistas Hellenic

Τρένου Εισιτήρια από Βέροια έως Λιβάδια

  Sep 30
  Περισσότερα
  27°
  Oct 01
  Περισσότερα
  27°
  Oct 02
  Περισσότερα
  26°
  Oct 03
  Περισσότερα
  24°
  Oct 04
  Περισσότερα
  26°
  Oct 05
  Περισσότερα
  26°
  Oct 06
  Περισσότερα
  21°
  Oct 07
  Περισσότερα
  23°
  Oct 08
  Περισσότερα
  22°
  Oct 09
  Περισσότερα
  18°
  Oct 10
  Περισσότερα
  20°
  Oct 11
  Περισσότερα
  20°
  Oct 12
  Περισσότερα
  22°
  Oct 13
  Περισσότερα
  24°
  Oct 14
  Περισσότερα
  24°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
27°

Το ταξίδι σας από Βέροια προς Λιβάδια με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Βέροια προς Λιβάδια; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια από Βέροια έως Λιβάδια
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Βέροια έως Λιβάδια.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Βέροια έως Λιβάδια, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Βέροια στο Λιβάδια.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Βέροια έως Λιβάδια

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Βέροια - Λιβάδια μπορούν να βρεθούν με 15€ αν είστε τυχεροί ή 24€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 37€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Λιβάδια με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Λιβάδια με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Ελληνική Εταιρεία Σιδηροδρόμων, γνωστή και ως TrainOSE, είναι η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία της Ελλάδας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 ως θυγατρική του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), και είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία επιβατικών αμαξοστοιχιών σε όλη τη χώρα. Η TrainOSE λειτουργεί ένα δίκτυο σιδηροδρομικών γραμμών άνω των 2.500 km, που συνδέουν μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις της Ελλάδας. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των τρένων υψηλής ταχύτητας, των υπεραστικών τρένων, των περιφερειακών τρένων και των προαστιακών τρένων.

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Βέροια έως Λιβάδια
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Βέροια έως Λιβάδια κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις Hellenic
Ήσυχη ζώνη
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Βέροια έως Λιβάδια Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
3.1kg
Λεωφορείο
20.4kg
Πτήση
816.0kg
Αυτοκίνητο
78.7kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Βέροια έως Λιβάδια με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Βέροια και Λιβάδια είναι 3.1kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Βέροια και Λιβάδια; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Βέροια και Λιβάδια θα εξοικονομήσετε 812.9kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 17.3kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 75.6kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Βέροια και Λιβάδια από τρένου;
Βέροια έως Λιβάδια είναι 109,2 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Βέροια και Λιβάδια;
Το Βέροια έως το Λιβάδια είναι κατά μέσο όρο 9 ω 4 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 9 ω 4 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Βέροια έως Λιβάδια;
Το Βέροια έως το Λιβάδια καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Hellenic που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Βέροια σε Λιβάδια;
Βέροια έως Λιβάδια έχει 1 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Βέροια έως Λιβάδια;
Το παλαιότερο τρένου από Βέροια έως Λιβάδια αναχωρεί στο 09:38. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Βέροια έως Λιβάδια;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Βέροια έως Λιβάδια αναχωρεί στο 09:38. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Βέροια στο Λιβάδια;
Υπάρχουν σταθμοί 1 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Βέροια για να μεταβείτε στο Λιβάδια. Μπορείτε να πάτε από Βέροια και μπορείτε να φτάσετε στο Λεβαδειά Κερκίνης.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Βέροια έως Λιβάδια από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Βέροια και Λιβάδια είναι 9 ω 4 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Βέροια έως Λιβάδια;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Βέροια και Λιβάδια.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Βέροια έως Λιβάδια από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Βέροια στο Λιβάδια δημιουργεί εκπομπές CO2 3.1kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Βέροια

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Βέροια

Διεθνή δρομολόγια από Βέροια και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Βέροια

Κύριες διαδρομές προς Λιβάδια

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές