Βρείτε τρένο από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιανοβέργι

Ξεκίνα από
Ανακαλύπτω
Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 συνεργάτες για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς.
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Ανακαλύπτω

Αύριο

Ανακαλύπτω

2 Μέρες

Ανακαλύπτω

Μεταβείτε από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιανοβέργι με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιανοβέργι; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλο Εμφάνιση πλήρους περιγραφής

Μεταβείτε από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιανοβέργι με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιανοβέργι; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιανοβέργι και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Απόκρυψη πληρους περιγραφής

Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία σε Λιανοβέργι από τρένου

Το ταξίδι από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία έως Λιανοβέργι με Train είναι 5 km και διαρκεί 9 λεπτά. Υπάρχουν συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 11:59 και την τελευταία στο 22:00. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία σε Λιανοβέργι με Train για μόλις ∞ € ή έως και -∞ €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Διάρκεια Ταξιδίου 9 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 3
Υψηλότερη Τιμή -∞ €
Πρώτη Αναχώρηση 11:59
Τελευταία Αναχώρηση 22:00
Απόσταση 5 km
Αναχώρηση Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία
Άφιξη Λιανοβέργι
Transportistas TrainOSE

Τρένου Εισιτήρια από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία έως Λιανοβέργι

  Jun 09
  Περισσότερα
  29°
  Jun 10
  Περισσότερα
  28°
  Jun 11
  Περισσότερα
  29°
  Jun 12
  Περισσότερα
  28°
  Jun 13
  Περισσότερα
  28°
  Jun 14
  Περισσότερα
  24°
  Jun 15
  Περισσότερα
  26°
  Jun 16
  Περισσότερα
  28°
  Jun 17
  Περισσότερα
  31°
  Jun 18
  Περισσότερα
  31°
  Jun 19
  Περισσότερα
  31°
  Jun 20
  Περισσότερα
  32°
  Jun 21
  Περισσότερα
  34°
  Jun 22
  Περισσότερα
  34°
  Jun 23
  Περισσότερα
  32°
Departure date
Friday,Jun 09 2023
29°

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία έως Λιανοβέργι

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία έως Λιανοβέργι Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Πτήση
1.7kg
Τρένου
0.1kg
Λεωφορείο
0.4kg
Αυτοκίνητο
0.3kg

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Φτηνά εισιτήρια από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία έως Λιανοβέργι
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία έως Λιανοβέργι.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία έως Λιανοβέργι, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία στο Λιανοβέργι.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιανοβέργι με το τρένο;

Για να πάτε από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιανοβέργι πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Οι γρηγορότερες διαδρομές μεταξύ Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία και Λιανοβέργι θα ολοκληρώσουν το ταξίδι σε 3 λεπτά. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστεί περίπου 9 λεπτά για να ταξιδέψετε το 6 km μεταξύ Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία και Λιανοβέργι.

Τι ώρα είναι οι αναχωρήσεις από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιανοβέργι;

Γενικά, η πρώτη αναχώρηση της ημέρας από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία είναι στις 11:59 και η τελευταία στις 22:00. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιανοβέργι μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω στη διαδρομή από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιανοβέργι;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως Alexandreia and Αλεξάνδρεια. Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως Lianovergion and Λιανοβέργιον σε Λιανοβέργι. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία ή στο Λιανοβέργι ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες διαδρομές από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιανοβέργι υπάρχουν κάθε μέρα;

Το δρομολόγιο από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιανοβέργι εξυπηρετείται από εταιρείες όπως Trainose. Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως 3 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία 3 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία προς Λιανοβέργι, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 3 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 0 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες.

Μεταβείτε τοπικά από το Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία

Διεθνή δρομολόγια από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία

Κύριες διαδρομές προς Λιανοβέργι

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές