Βρείτε τρένο από Οινόφυτα προς Παραλία Αυλίδος

Ξεκίνα από
Ανακαλύπτω

Οινόφυτα σε Παραλία Αυλίδος από τρένου

Το ταξίδι από Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος με τρένου είναι 7,7 km και διαρκεί 8 λεπτά. Υπάρχουν 12 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 01:20 και την τελευταία στο 23:20. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Οινόφυτα σε Παραλία Αυλίδος με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Διάρκεια Ταξιδίου 8 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 12
Πρώτη Αναχώρηση 01:20
Τελευταία Αναχώρηση 23:20
Απόσταση 7,7 km
Αναχώρηση Οινόφυτα
Άφιξη Παραλία Αυλίδος
Transportistas Hellenic

Τρένου Εισιτήρια από Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος

  Sep 30
  Περισσότερα
  23°
  Oct 01
  Περισσότερα
  24°
  Oct 02
  Περισσότερα
  23°
  Oct 03
  Περισσότερα
  21°
  Oct 04
  Περισσότερα
  22°
  Oct 05
  Περισσότερα
  23°
  Oct 06
  Περισσότερα
  21°
  Oct 07
  Περισσότερα
  20°
  Oct 08
  Περισσότερα
  22°
  Oct 09
  Περισσότερα
  20°
  Oct 10
  Περισσότερα
  18°
  Oct 11
  Περισσότερα
  18°
  Oct 12
  Περισσότερα
  21°
  Oct 13
  Περισσότερα
  22°
  Oct 14
  Περισσότερα
  23°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
23°

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Οινόφυτα προς Παραλία Αυλίδος

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Οινόφυτα προς Παραλία Αυλίδος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια από Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Οινόφυτα στο Παραλία Αυλίδος.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Οινόφυτα - Παραλία Αυλίδος μπορούν να βρεθούν με 15€ αν είστε τυχεροί ή 24€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 37€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Παραλία Αυλίδος με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Παραλία Αυλίδος με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Ελληνική Εταιρεία Σιδηροδρόμων, γνωστή και ως TrainOSE, είναι η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία της Ελλάδας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 ως θυγατρική του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), και είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία επιβατικών αμαξοστοιχιών σε όλη τη χώρα. Η TrainOSE λειτουργεί ένα δίκτυο σιδηροδρομικών γραμμών άνω των 2.500 km, που συνδέουν μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις της Ελλάδας. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των τρένων υψηλής ταχύτητας, των υπεραστικών τρένων, των περιφερειακών τρένων και των προαστιακών τρένων.

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις Hellenic
Ήσυχη ζώνη
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
0.1kg
Λεωφορείο
0.3kg
Πτήση
12.9kg
Αυτοκίνητο
1.2kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Οινόφυτα και Παραλία Αυλίδος είναι 0.1kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Οινόφυτα και Παραλία Αυλίδος; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Οινόφυτα και Παραλία Αυλίδος θα εξοικονομήσετε 12.8kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.3kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 1.2kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Οινόφυτα και Παραλία Αυλίδος από τρένου;
Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος είναι 7,7 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Οινόφυτα και Παραλία Αυλίδος;
Το Οινόφυτα έως το Παραλία Αυλίδος είναι κατά μέσο όρο 8 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 8 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος;
Το Οινόφυτα έως το Παραλία Αυλίδος καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Hellenic που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Οινόφυτα σε Παραλία Αυλίδος;
Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος έχει 12 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος;
Το παλαιότερο τρένου από Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος αναχωρεί στο 01:20. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος αναχωρεί στο 23:20. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Οινόφυτα στο Παραλία Αυλίδος;
Υπάρχουν σταθμοί 1 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Οινόφυτα για να μεταβείτε στο Παραλία Αυλίδος. Μπορείτε να πάτε από Οινόφυτα και μπορείτε να φτάσετε στο Αγ. Γεώργιος (4ο χλμ Αθήνα-Χαλκίδα).
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Οινόφυτα σε Παραλία Αυλίδος;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 12 από Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Οινόφυτα και Παραλία Αυλίδος είναι 8 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Οινόφυτα και Παραλία Αυλίδος.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Οινόφυτα στο Παραλία Αυλίδος δημιουργεί εκπομπές CO2 0.1kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Οινόφυτα

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Οινόφυτα

Άλλοι προορισμοί από Οινόφυτα

Κύριες διαδρομές προς Παραλία Αυλίδος

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές