Βρείτε τρένο από Οινόφυτα προς Παραλία Αυλίδος

18/06/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Οινόφυτα σε Παραλία Αυλίδος από τρένου

Το ταξίδι από Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος με τρένου είναι 7,68 χλμ. και διαρκεί 0 ώ. 8 λ.. Υπάρχουν 6 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 6:18 π.μ. και την τελευταία στο 11:22 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Οινόφυτα σε Παραλία Αυλίδος με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Διάρκεια Ταξιδίου0 ώ. 8 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα6
Πρώτη Αναχώρηση6:18 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:22 μ.μ.
Απόσταση7,68 χλμ.
ΑναχώρησηΟινόφυτα
ΆφιξηΠαραλία Αυλίδος
TransportistasHellenic

Το ταξίδι σας από Οινόφυτα προς Παραλία Αυλίδος με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Οινόφυτα προς Παραλία Αυλίδος. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πόσο κοστίζει για να πάω από Οινόφυτα προς Παραλία Αυλίδος με τρένο;

Όταν ταξιδεύετε από Οινόφυτα προς Παραλία Αυλίδος, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου . Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως , αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα εισιτήρια με το τρένο, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε μια ώρα της ημέρας που δεν έχει πολλή κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου θα είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τους όρους των εισιτηρίων πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή εισιτηρίου για τα φθηνότερα εισιτήρια. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Οινόφυτα προς Παραλία Αυλίδος. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο με το τρένο από Οινόφυτα προς Παραλία Αυλίδος θα σας κοστίσει . Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά τα φθηνότερα εισιτήρια τα βρίσκετε αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.

Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι με το τρένο από Οινόφυτα προς Παραλία Αυλίδος;

Με απόσταση 7,68 χλμ. μεταξύ Οινόφυτα και Παραλία Αυλίδος, συνήθως θα χρειαστείτε 0 ώ. 8 λ. για την ολοκλήρωση της διαδρομής. Αυτός ο κατά μέσο όρος αριθμός μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καθυστερήσεις μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μη αναμενόμενων καιρικών συνθηκών, οδικών έργων ή κατασκευών στο οδικό δίκτυο, τοπικών εορτών η άλλων απρόβλεπτων περιστάσεων. Θυμηθείτε ότι το ταξίδι σας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 0 ώ. 8 λ.. Κάντε τα σχέδιά σας λαμβάνοντάς το αυτό υπόψη για να αποφύγετε την απογοήτευση, ιδιαίτερα αν ταξιδεύετε με πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Για να πάτε από Οινόφυτα προς Παραλία Αυλίδος πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Οι γρηγορότερες διαδρομές μεταξύ Οινόφυτα και Παραλία Αυλίδος θα ολοκληρώσουν το ταξίδι σε 0 ώ. 8 λ.. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστεί περίπου 0 ώ. 8 λ. για να ταξιδέψετε το 7,68 χλμ. μεταξύ Οινόφυτα και Παραλία Αυλίδος.

Πότε είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Οινόφυτα προς Παραλία Αυλίδος;

Η πρώτη καθημερινή αναχώρηση από Οινόφυτα προς Παραλία Αυλίδος είναι στις 6:18 π.μ. ενώ η τελευταία διαδρομή της ημέρας φεύγει στις 11:22 μ.μ.. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Οινόφυτα και Παραλία Αυλίδος. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας. Γενικά, το πρώτο δρομολόγιο το βράδυ από Οινόφυτα αναχωρεί στις 6:18 π.μ. και το τελευταίο στις 11:22 μ.μ.. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Οινόφυτα προς Παραλία Αυλίδος μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων.

Ποιοι είναι οι σταθμοί στη διαδρομή από Οινόφυτα για Παραλία Αυλίδος;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Οινόφυτα χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως . Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως σε Παραλία Αυλίδος. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Οινόφυτα ή στο Παραλία Αυλίδος ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Οινόφυτα προς Παραλία Αυλίδος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Οινόφυτα προς Παραλία Αυλίδος, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως . Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 6 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 6 απευθείας διαδρομές μεταξύ Οινόφυτα και Παραλία Αυλίδος. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 0 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Οινόφυτα προς Παραλία Αυλίδος. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια τρένου από Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Οινόφυτα στο Παραλία Αυλίδος.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Οινόφυτα - Παραλία Αυλίδος μπορούν να βρεθούν με 15,49 € αν είστε τυχεροί ή 24,44 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 36,52 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Παραλία Αυλίδος με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Παραλία Αυλίδος με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος κατά train.
Εγκαταστάσεις Hellenic
quiet_zone Ήσυχη ζώνη check
wifi WiFi check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
luggage Αποσκευές check
accessibility Προσιτότητα check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check
air_con Κλιματισμός check
bicycle Ποδήλατο check

Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
0.54kg
Λεωφορείο
0.58kg
Πτήση
1.54kg
Αυτοκίνητο
1.23kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Οινόφυτα και Παραλία Αυλίδος είναι 0.54kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Οινόφυτα και Παραλία Αυλίδος; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Οινόφυτα και Παραλία Αυλίδος θα εξοικονομήσετε 1kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.04kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 0.69kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Οινόφυτα και Παραλία Αυλίδος από τρένου;
Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος είναι 7,68 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Οινόφυτα και Παραλία Αυλίδος;
Το Οινόφυτα έως το Παραλία Αυλίδος είναι κατά μέσο όρο 0 ώ. 8 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 0 ώ. 8 λ..
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Οινόφυτα σε Παραλία Αυλίδος;
Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος έχει 6 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος;
Το παλαιότερο τρένου από Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος αναχωρεί στο 6:18 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος αναχωρεί στο 11:22 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Οινόφυτα σε Παραλία Αυλίδος;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 6 από Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Οινόφυτα και Παραλία Αυλίδος είναι 0 ώ. 8 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Οινόφυτα και Παραλία Αυλίδος.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Οινόφυτα έως Παραλία Αυλίδος από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Οινόφυτα στο Παραλία Αυλίδος δημιουργεί εκπομπές CO2 0.54kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Οινόφυτα

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Οινόφυτα

Διεθνή δρομολόγια από Οινόφυτα και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Οινόφυτα

Κύριες διαδρομές προς Παραλία Αυλίδος

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές