Βρείτε τρένο από Βόλος προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 7 ω 1 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 9
Πρώτη αναχώρηση: 05:30
Τελευταία αναχώρηση: 23:25
Απόσταση 167km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Βόλος προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Βόλος προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Βόλος προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Βόλος και Άγιος Ιωάννης Ρέντης.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Βόλος προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Τρένα από Βόλος προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης


Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Βόλος και Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Τα τρένα προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Βόλος και θα αφιχθούν στον σταθμό Ρέντη.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Βόλος προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 9 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Βόλος προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 9 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Βόλος προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης;

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Άγιος Ιωάννης Ρέντης σε 5 hours and 33 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 7 hours and 8 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Άγιος Ιωάννης Ρέντης είναι στις 05:04, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Βόλος στις 13:04.