Βρείτε τρένο από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Βόλος

Άγιος Ιωάννης Ρέντης σε Βόλος από τρένου

Το ταξίδι από Άγιος Ιωάννης Ρέντης έως Βόλος με τρένου είναι 167,63 χλμ. και διαρκεί 6 ώ. 7 λ.. Υπάρχουν 26 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 12:25 π.μ. και την τελευταία στο 11:52 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Άγιος Ιωάννης Ρέντης σε Βόλος με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Διάρκεια Ταξιδίου6 ώ. 7 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα26
Πρώτη Αναχώρηση12:25 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:52 μ.μ.
Απόσταση167,63 χλμ.
ΑναχώρησηΆγιος Ιωάννης Ρέντης
ΆφιξηΒόλος
TransportistasHellenic

Μεταβείτε από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Βόλος με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Βόλος; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Βόλος και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για να πάω από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Βόλος;

Οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Βόλος διαφέρουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα φθηνότερα εισιτήρια του τρένου από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Βόλος θα κοστίσει . Η μέση τιμή του εισιτηρίου με το τρένο είναι περίπου . Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Βόλος. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο με το τρένο από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Βόλος θα σας κοστίσει . Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά τα φθηνότερα εισιτήρια τα βρίσκετε αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.

Πόση ώρα θα χρειαστεί για να πάω από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Βόλος με το τρένο;

Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Άγιος Ιωάννης Ρέντης και Βόλος διαρκεί περίπου 167,63 χλμ.. Θα χρειαστείτε περίπου 6 ώ. 7 λ. για να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδρομή. Αυτός ο κατά προσέγγιση αριθμός δεν λαμβάνει υπόψη τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν στο δρομολόγιό σας σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αν σχεδιάζετε να κάνετε μια σύνδεση ή έχετε πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα, δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο. Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Άγιος Ιωάννης Ρέντης και Βόλος συνήθως χρειάζεται 6 ώ. 7 λ. για να καλύψει μια απόσταση 167,63 χλμ.. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Βόλος θα χρειαστείτε 4 ώ. 19 λ.. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Βόλος γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Στο ταξίδι μου με τρένο από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Βόλος, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Σε Άγιος Ιωάννης Ρέντης, οι σταθμοί άφιξης περιλαμβάνουν . Όταν φτάσετε Βόλος, ίσως έχετε τη δυνατότητα να αποβιβαστείτε σε σταθμούς όπως . Μην ξεχνάτε όμως ότι οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε κάθε διαδρομή ενδέχεται να ποικίλλουν. Διαφορετικές εταιρείες μπορεί να έχουν αναχώρηση και άφιξη σε διαφορετικούς σταθμούς. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε σε μια γραμμή express, ο αριθμός των σταθμών μπορεί να είναι περιορισμένος και οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την ώρα ή την ημέρα. Ελέγξτε από πριν για να βεβαιωθείτε ότι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξής σας είναι βολικοί για το ταξίδι σας.

Πόσες διαδρομές από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Βόλος υπάρχουν κάθε μέρα;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Βόλος μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 26 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως . Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Βόλος. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Βόλος διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε 0 απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 26 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Βόλος. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια τρένου από Άγιος Ιωάννης Ρέντης έως Βόλος
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Άγιος Ιωάννης Ρέντης έως Βόλος.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Άγιος Ιωάννης Ρέντης έως Βόλος, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Άγιος Ιωάννης Ρέντης στο Βόλος.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Άγιος Ιωάννης Ρέντης έως Βόλος

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Άγιος Ιωάννης Ρέντης - Βόλος μπορούν να βρεθούν με 15,49 € αν είστε τυχεροί ή 24,44 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 36,52 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Βόλος με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Βόλος με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Άγιος Ιωάννης Ρέντης έως Βόλος
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Άγιος Ιωάννης Ρέντης έως Βόλος κατά train.
Εγκαταστάσεις Hellenic
quiet_zone Ήσυχη ζώνη check
wifi WiFi check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
luggage Αποσκευές check
accessibility Προσιτότητα check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check
air_con Κλιματισμός check
bicycle Ποδήλατο check

Άγιος Ιωάννης Ρέντης έως Βόλος Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
11.73kg
Λεωφορείο
12.57kg
Πτήση
33.53kg
Αυτοκίνητο
26.82kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Άγιος Ιωάννης Ρέντης έως Βόλος με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Άγιος Ιωάννης Ρέντης και Βόλος είναι 11.73kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Άγιος Ιωάννης Ρέντης και Βόλος; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Άγιος Ιωάννης Ρέντης και Βόλος θα εξοικονομήσετε 21.8kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.84kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 15.09kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Άγιος Ιωάννης Ρέντης και Βόλος από τρένου;
Άγιος Ιωάννης Ρέντης έως Βόλος είναι 167,63 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Άγιος Ιωάννης Ρέντης και Βόλος;
Το Άγιος Ιωάννης Ρέντης έως το Βόλος είναι κατά μέσο όρο 6 ώ. 7 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 4 ώ. 19 λ..
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Άγιος Ιωάννης Ρέντης σε Βόλος;
Άγιος Ιωάννης Ρέντης έως Βόλος έχει 26 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Άγιος Ιωάννης Ρέντης έως Βόλος;
Το παλαιότερο τρένου από Άγιος Ιωάννης Ρέντης έως Βόλος αναχωρεί στο 12:25 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Άγιος Ιωάννης Ρέντης έως Βόλος;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Άγιος Ιωάννης Ρέντης έως Βόλος αναχωρεί στο 11:52 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Άγιος Ιωάννης Ρέντης έως Βόλος από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Άγιος Ιωάννης Ρέντης και Βόλος είναι 4 ώ. 19 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Άγιος Ιωάννης Ρέντης έως Βόλος;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Άγιος Ιωάννης Ρέντης και Βόλος.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Άγιος Ιωάννης Ρέντης έως Βόλος από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Άγιος Ιωάννης Ρέντης στο Βόλος δημιουργεί εκπομπές CO2 11.73kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Διεθνή δρομολόγια από Άγιος Ιωάννης Ρέντης και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Κύριες διαδρομές προς Βόλος

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές