Βρείτε τρένο από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Κατερίνη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 20,10€
Διάρκεια ταξιδιού 6 ω 34 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 34
Πρώτη αναχώρηση: 04:52
Τελευταία αναχώρηση: 22:25
Απόσταση 275km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Κατερίνη στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Κατερίνη

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Κατερίνη που προσφέρονται από την TrainOSE.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Κατερίνη

Κάνοντας κράτηση εκ των προτέρων μπορείτε να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένων από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Κατερίνη από 20,10 €. Πάντως, τα εισιτήρια τρένων γι' αυτήν τη διαδρομή κοστίζουν κατά μέσον όρο περίπου 31,35 €.

Τρένα από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Κατερίνη


Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Κατερίνη

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Άγιος Ιωάννης Ρέντης από τον σταθμό Ρέντη και φτάνουν στον σταθμό Κατερίνη.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Κατερίνη με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 34 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Κατερίνη με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 34 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Κατερίνη με τρένο

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Κατερίνη σε 6 hours and 42 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 8 hours and 39 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Κατερίνη είναι στις 18:10, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Άγιος Ιωάννης Ρέντης στις 22:10.