Βρείτε τρένο από Θεσσαλονίκη προς Βόλος


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 8,80€
Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 6 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 17
Πρώτη αναχώρηση: 05:35
Τελευταία αναχώρηση: 23:50
Απόσταση 143km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Θεσσαλονίκη προς Βόλος

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Θεσσαλονίκη προς Βόλος με τρένο

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Θεσσαλονίκη - Βόλος.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Θεσσαλονίκη προς Βόλος

Κάνοντας κράτηση εκ των προτέρων μπορείτε να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένων από Θεσσαλονίκη προς Βόλος από 8,80 €. Πάντως, τα εισιτήρια τρένων γι' αυτήν τη διαδρομή κοστίζουν κατά μέσον όρο περίπου 15,10 €.

Τιμή εισιτηρίου Θεσσαλονίκη - Βόλος κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Θεσσαλονίκη προς Βόλος


Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Βόλος και πού θα φτάσετε

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Βόλος από τον σταθμό Θεσσαλονίκη, το οποίο φτάνει στον σταθμό Βόλος.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Βόλος με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 17 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Βόλος με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 17 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Θεσσαλονίκη προς Βόλος με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Βόλος φεύγει στις 12:07, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 23:08. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 hours and 32 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Βόλος σε 2 hours and 20 minutes.