• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Βρείτε τρένο από Θεσσαλονίκη προς Μέγαρα

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Μέγαρα

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Θεσσαλονίκη προς Μέγαρα στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Θεσσαλονίκη προς Μέγαρα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μέγαρα.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 57 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 11:15
Τελευταία αναχώρηση 17:15
απόσταση 297 km
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 ω 57 λεπτά
Θεσσαλονίκη - Μέγαρα
11:15 - 16:12
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 ω 57 λεπτά
Θεσσαλονίκη - Μέγαρα
17:15 - 22:12

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Θεσσαλονίκη προς Μέγαρα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Θα χρειαστείτε 4 ω 57 λεπτά για να φτάσετε στην πόλη Μέγαρα. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Θεσσαλονίκη στις 11:15, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 17:15.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Μέγαρα και πού θα φτάσετε

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Θεσσαλονίκη από τον σταθμό Θεσσαλονίκη και φτάνουν στον σταθμό Μέγαρα.

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μέγαρα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Μέγαρα με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Μέγαρα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 2. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 2 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Μέγαρα από την πόλη Θεσσαλονίκη, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 2. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 2 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο..

Σταθμοί αναχώρησης

Θεσσαλονίκη

Σταθμοί προορισμού

Μέγαρα
Logo

Σχετικά με εμάς