Βρείτε τρένο από Θεσσαλονίκη προς Κιλκίς


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 1,60€
Διάρκεια ταξιδιού 38 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση: 06:55
Τελευταία αναχώρηση: 16:01
Απόσταση 39km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Θεσσαλονίκη προς Κιλκίς

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Κιλκίς. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Θεσσαλονίκη προς Κιλκίς, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Τρένα από Θεσσαλονίκη προς Κιλκίς: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Για να φτάσετε στην πόλη Κιλκίς με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Θεσσαλονίκη προς Κιλκίς

Κάνοντας κράτηση εκ των προτέρων μπορείτε να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένων από Θεσσαλονίκη προς Κιλκίς από 1,60 €. Πάντως, τα εισιτήρια τρένων γι' αυτήν τη διαδρομή κοστίζουν κατά μέσον όρο περίπου 2,60 €.

Τρένα από Θεσσαλονίκη προς Κιλκίς


Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Θεσσαλονίκη και Κιλκίς

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Κιλκίς από τον σταθμό Θεσσαλονίκη, το οποίο φτάνει στον σταθμό Κιλκίς.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Κιλκίς με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Κιλκίς με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 2 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Θεσσαλονίκη προς Κιλκίς με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Κιλκίς φεύγει στις 06:04, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 16:04. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 38 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Κιλκίς σε 36 minutes.