Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Peiraiéfs

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 17 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 72
Πρώτη αναχώρηση: 06:19
Τελευταία αναχώρηση: 23:24
Απόσταση 8km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Αθήνα προς Peiraiéfs στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Αθήνα προς Peiraiéfs με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Αθήνα προς Peiraiéfs

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Αθήνα και Peiraiéfs.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Αθήνα προς Peiraiéfs

Τιμή εισιτηρίου Αθήνα - Peiraiéfs κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Αθήνα προς Peiraiéfs


Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα - Peiraiéfs

Τα τρένα προς Peiraiéfs μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Αθήνα και να φτάνουν στον σταθμό Πειραιάς.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Peiraiéfs με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 68 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Peiraiéfs με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 68 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Αθήνα προς Peiraiéfs με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Peiraiéfs φεύγει στις 06:02, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 10:02. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 17 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Peiraiéfs σε 17 minutes.