Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Peiraiéfs

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 15 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 67
Πρώτη αναχώρηση 09:19
Τελευταία αναχώρηση 02:01
απόσταση 8 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Αθήνα προς Peiraiéfs στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Peiraiéfs. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Αθήνα προς Peiraiéfs, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Αθήνα προς Peiraiéfs

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Αθήνα και Peiraiéfs.

Τιμή εισιτηρίου - κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Αθήνα προς Peiraiéfs

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Αθήνα προς Peiraiéfs

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Peiraiéfs φεύγει στις 09:19, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 02:01. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 15 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Peiraiéfs σε 12 λεπτά.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Peiraiéfs

Τα τρένα προς Peiraiéfs μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Athens, Rouf, Αθήνα and Ρουφ και να φτάνουν στον σταθμό Piraeus and Πειραιάς.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αθήνα προς Peiraiéfs

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 68 για να φθάσετε στην πόλη Peiraiéfs από την πόλη Αθήνα. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 68 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 0 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Peiraiéfs την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Peiraiéfs με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 68 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 68, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.