Βρείτε τρένο από Peiraiéfs προς Αθήνα

Επίσημος σύντροφος


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 1,40€
Διάρκεια ταξιδιού 19 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 96
Πρώτη αναχώρηση: 04:44
Τελευταία αναχώρηση: 22:17
Απόσταση 8km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Peiraiéfs προς Αθήνα στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Peiraiéfs προς Αθήνα

Για να φτάσετε στην πόλη Αθήνα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Αθήνα

Η κράτηση εκ των προτέρων σας επιτρέπει όντως να εξοικονομήσετε χρήματα: στην πραγματικότητα, μπορείτε να αγοράσετε φθηνά εισιτήρια τρένων από Peiraiéfs προς Αθήνα με 1,40 € μόνο, ενώ η μέση τιμή είναι 5,30 €.

Τρένα από Peiraiéfs προς Αθήνα


Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Αθήνα

Τα τρένα προς Αθήνα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Πειραιάς και θα αφιχθούν στον σταθμό Αθήνα or Ρουφ.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Peiraiéfs προς Αθήνα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 96 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Peiraiéfs προς Αθήνα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 28 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 68 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Αθήνα με τρένο

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Αθήνα σε 12 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 13 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Αθήνα είναι στις 05:07, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Peiraiéfs στις 12:07.