Τρένο Λάρισα - Αθήνα τιμές από 29,20€

Ξεκίνα από
29,20€
Ανακαλύπτω

Λάρισα σε Αθήνα από τρένου

Το ταξίδι από Λάρισα έως Αθήνα με τρένου είναι 215,9 km και διαρκεί 3 ω 5 λεπτά. Υπάρχουν 5 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 08:15 και την τελευταία στο 20:52. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Λάρισα σε Αθήνα με τρένου για μόλις 29,20€ ή έως και 32,50€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 29,20€.

Καλύτερη τιμή 29,20€
Διάρκεια Ταξιδίου 3 ω 5 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 5
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 29,20€
Υψηλότερη Τιμή 32,50€
Πρώτη Αναχώρηση 08:15
Τελευταία Αναχώρηση 20:52
Απόσταση 215,9 km
Αναχώρηση Λάρισα
Άφιξη Αθήνα
Transportistas Hellenic

Τρένου Εισιτήρια από Λάρισα έως Αθήνα

  Sep 29
  32,50€
  25°
  Sep 30
  32,50€
  25°
  Oct 01
  32,50€
  26°
  Oct 02
  Περισσότερα
  25°
  Oct 03
  32,50€
  24°
  Oct 04
  32,50€
  25°
  Oct 05
  Περισσότερα
  26°
  Oct 06
  32,50€
  26°
  Oct 07
  32,50€
  26°
  Oct 08
  Περισσότερα
  25°
  Oct 09
  29,20€
  20°
  Oct 10
  32,50€
  18°
  Oct 11
  Περισσότερα
  19°
  Oct 12
  32,50€
  23°
  Oct 13
  Περισσότερα
  22°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
25°

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Λάρισα προς Αθήνα με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Λάρισα προς Αθήνα; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πόσο κοστίζει για να πάω από Λάρισα προς Αθήνα με τρένο;

Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο με το τρένο από Λάρισα προς Αθήνα θα σας κοστίσει 30,23€. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν διαθέσιμες φθηνότερες εναλλακτικές. Η Virail θα σας εμφανίσει τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και μέχρι 29,20€. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά τα φθηνότερα εισιτήρια τα βρίσκετε αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Λάρισα έως Αθήνα

 
Sep 29
Παρασκευή
25°
32,50€
Sep 30
Σάββατο
25°
32,50€
Oct 01
Κυριακή
26°
Περισσότερα
Oct 02
Δευτέρα
25°
32,50€
Oct 03
Τρίτη
24°
32,50€
Oct 04
Τετάρτη
25°
Περισσότερα
Oct 05
Πέμπτη
26°
32,50€
Φτηνά εισιτήρια από Λάρισα έως Αθήνα
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Λάρισα έως Αθήνα.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Λάρισα έως Αθήνα, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Λάρισα στο Αθήνα.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Λάρισα έως Αθήνα

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 30€ έως 33€, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 8% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Λάρισα έως Αθήνα

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Λάρισα - Αθήνα μπορούν να βρεθούν με 15€ αν είστε τυχεροί ή 24€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 37€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Αθήνα με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Αθήνα με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Ελληνική Εταιρεία Σιδηροδρόμων, γνωστή και ως TrainOSE, είναι η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία της Ελλάδας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 ως θυγατρική του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), και είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία επιβατικών αμαξοστοιχιών σε όλη τη χώρα. Η TrainOSE λειτουργεί ένα δίκτυο σιδηροδρομικών γραμμών άνω των 2.500 km, που συνδέουν μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις της Ελλάδας. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των τρένων υψηλής ταχύτητας, των υπεραστικών τρένων, των περιφερειακών τρένων και των προαστιακών τρένων.

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Λάρισα έως Αθήνα
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Λάρισα έως Αθήνα κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις Hellenic
Ήσυχη ζώνη
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Λάρισα έως Αθήνα Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
1.6kg
Λεωφορείο
10.4kg
Πτήση
416.2kg
Αυτοκίνητο
40.1kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Λάρισα έως Αθήνα με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Λάρισα και Αθήνα είναι 1.6kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Λάρισα και Αθήνα; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Λάρισα και Αθήνα θα εξοικονομήσετε 414.6kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 8.8kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 38.6kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Λάρισα έως Αθήνα;
Ένα εισιτήριο τρένου από Λάρισα έως Αθήνα είναι 32,37€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 29,20€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Λάρισα προς Αθήνα;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Λάρισα έως Αθήνα είναι 29,20€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Λάρισα και Αθήνα από τρένου;
Λάρισα έως Αθήνα είναι 215,9 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Λάρισα και Αθήνα;
Το Λάρισα έως το Αθήνα είναι κατά μέσο όρο 4 ω 37 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 3 ω 5 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Λάρισα έως Αθήνα;
Το Λάρισα έως το Αθήνα καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Hellenic που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Λάρισα σε Αθήνα;
Λάρισα έως Αθήνα έχει 5 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Λάρισα έως Αθήνα;
Το παλαιότερο τρένου από Λάρισα έως Αθήνα αναχωρεί στο 08:15. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Λάρισα έως Αθήνα;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Λάρισα έως Αθήνα αναχωρεί στο 20:52. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Λάρισα έως Αθήνα;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 29,20€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Λάρισα στο Αθήνα;
Υπάρχουν σταθμοί 1 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Λάρισα για να μεταβείτε στο Αθήνα. Μπορείτε να πάτε από Λάρισα και μπορείτε να φτάσετε στο Αθήνα.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Λάρισα σε Αθήνα;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 5 από Λάρισα έως Αθήνα.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Λάρισα έως Αθήνα από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Λάρισα και Αθήνα είναι 3 ω 5 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Λάρισα έως Αθήνα;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Λάρισα και Αθήνα.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Λάρισα έως Αθήνα από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Λάρισα στο Αθήνα δημιουργεί εκπομπές CO2 1.6kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Λάρισα

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Λάρισα

Διεθνή δρομολόγια από Λάρισα και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Λάρισα

Κύριες διαδρομές προς Αθήνα

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές