Βρείτε τρένο από Λάρισα προς Αθήνα

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Αθήνα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω
Συνδέσεις την ημέρα 48
Πρώτη αναχώρηση: 01:40
Τελευταία αναχώρηση: 19:40
Απόσταση 216km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Λάρισα προς Αθήνα στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Αθήνα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Λάρισα προς Αθήνα, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Λάρισα προς Αθήνα με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Λάρισα προς Αθήνα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Λάρισα προς Αθήνα

Τιμή εισιτηρίου Λάρισα - Αθήνα κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Λάρισα και Αθήνα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Λάρισα και Αθήνα

Τα τρένα προς Αθήνα αναχωρούν από Λάρισα από τον σταθμό Λάρισα και φτάνουν στον σταθμό Αθήνα or Ρουφ.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Λάρισα προς Αθήνα με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 10 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Λάρισα προς Αθήνα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 5 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 5 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Αθήνα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Αθήνα φεύγει στις 01:11, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 19:07. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 hours, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Αθήνα σε 2 hours and 36 minutes.