Βρείτε τρένο από Μέγαρα προς Αθήνα


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 3€
Διάρκεια ταξιδιού 3 ω
Συνδέσεις την ημέρα 50
Πρώτη αναχώρηση: 05:39
Τελευταία αναχώρηση: 22:39
Απόσταση 33km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Μέγαρα προς Αθήνα στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Μέγαρα προς Αθήνα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Μέγαρα προς Αθήνα με τρένο

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Μέγαρα - Αθήνα.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Μέγαρα προς Αθήνα

Κάνοντας κράτηση εκ των προτέρων μπορείτε να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένων από Μέγαρα προς Αθήνα από 3,00 €. Πάντως, τα εισιτήρια τρένων γι' αυτήν τη διαδρομή κοστίζουν κατά μέσον όρο περίπου 6,90 €.

Τρένα από Μέγαρα προς Αθήνα


Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Μέγαρα και Αθήνα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Μέγαρα προς Αθήνα

Τα τρένα προς Αθήνα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Μέγαρα και να φτάνουν στον σταθμό Αθήνα or Κηφισσός.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Μέγαρα προς Αθήνα με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 49 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Μέγαρα προς Αθήνα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 14 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 35 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Μέγαρα προς Αθήνα και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 2 hours and 56 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Αθήνα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 40 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 10:06, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Μέγαρα στις 22:06.