Βρείτε τρένο από Μέγαρα προς Αθήνα

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 4 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 50
Πρώτη αναχώρηση: 05:39
Τελευταία αναχώρηση: 22:39
Απόσταση 33km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Μέγαρα προς Αθήνα στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Μέγαρα προς Αθήνα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Μέγαρα προς Αθήνα με τρένο

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Μέγαρα - Αθήνα.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Μέγαρα προς Αθήνα

Τρένα από Μέγαρα προς Αθήνα


Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Μέγαρα και Αθήνα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Αθήνα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Αθήνα από τον σταθμό Μέγαρα, το οποίο φτάνει στον σταθμό Αθήνα or Κηφισσός.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Μέγαρα προς Αθήνα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 50 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Μέγαρα προς Αθήνα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 14 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 36 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Μέγαρα προς Αθήνα;

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 2 hours and 56 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Αθήνα σε 40 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Μέγαρα στις 10:06, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 22:06.