Βρείτε τρένο από Λαμία προς Αθήνα

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 56 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 415
Πρώτη αναχώρηση: 06:05
Τελευταία αναχώρηση: 20:01
Απόσταση 152km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Λαμία προς Αθήνα

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Λαμία προς Αθήνα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Λαμία προς Αθήνα

Για να φτάσετε στην πόλη Αθήνα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Αθήνα

Τιμή εισιτηρίου Λαμία - Αθήνα κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Λαμία προς Αθήνα


Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Λαμία και Αθήνα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Λαμία - Αθήνα

Τα τρένα προς Αθήνα αναχωρούν από Λαμία από τον σταθμό Ροδίτσα, Καλύβια Λαμίας, Παγκράτι Λαμίας, Λαμία or Ρεβένια Λαμίας και φτάνουν στον σταθμό Ρουφ, Αθήνα or Κηφισσός.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Λαμία προς Αθήνα

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 85 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Λαμία προς Αθήνα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 85 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Λαμία προς Αθήνα;

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 hours and 5 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Αθήνα σε 2 hours and 45 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Λαμία στις 06:11, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 20:01.