Βρείτε τρένο από Χαλκίδα προς Αθήνα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 28 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 21
Πρώτη αναχώρηση 07:25
Τελευταία αναχώρηση 00:25
απόσταση 55 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Χαλκίδα προς Αθήνα στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Χαλκίδα προς Αθήνα

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Χαλκίδα και Αθήνα.

Τιμή εισιτηρίου - κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Χαλκίδα προς Αθήνα

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Χαλκίδα προς Αθήνα και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 1 ω 28 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Αθήνα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 1 ω 23 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 07:25, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Χαλκίδα στις 00:25.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Αθήνα

Τα τρένα προς Αθήνα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Χαλκίδα και θα αφιχθούν στον σταθμό Αθήνα and Ρουφ.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Χαλκίδα και Αθήνα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Χαλκίδα προς Αθήνα με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Χαλκίδα προς Αθήνα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 21. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 11 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 10 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Αθήνα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 21 για να φτάσετε στην πόλη Αθήνα από την πόλη Χαλκίδα κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 11 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.