Βρείτε τρένο από Ηράκλειο, Αττική προς Αθήνα

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 21 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 48
Πρώτη αναχώρηση: 06:36
Τελευταία αναχώρηση: 23:20
Απόσταση 9km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Ηράκλειο, Αττική προς Αθήνα

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Ηράκλειο, Αττική προς Αθήνα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Ηράκλειο, Αττική και Αθήνα.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Ηράκλειο, Αττική προς Αθήνα

Τρένα από Ηράκλειο, Αττική προς Αθήνα


Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Ηράκλειο, Αττική και Αθήνα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Αθήνα και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Αθήνα αναχωρούν από Ηράκλειο, Αττική από τον σταθμό Ηράκλειο και φτάνουν στον σταθμό Ρουφ or Αθήνα.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Ηράκλειο, Αττική προς Αθήνα

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Αθήνα από την πόλη Ηράκλειο, Αττική, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 46. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 11 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 35 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Ηράκλειο, Αττική προς Αθήνα και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 16 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Αθήνα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 16 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 07:09, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Ηράκλειο, Αττική στις 14:09.