Βρείτε τρένο από Ηράκλειο, Αττική προς Αθήνα


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 1,40€
Διάρκεια ταξιδιού 21 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 48
Πρώτη αναχώρηση: 06:36
Τελευταία αναχώρηση: 23:20
Απόσταση 9km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Ηράκλειο, Αττική προς Αθήνα

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Ηράκλειο, Αττική προς Αθήνα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Ηράκλειο, Αττική και Αθήνα.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Ηράκλειο, Αττική προς Αθήνα

Κατά μέσον όρο, τα εισιτήρια τρένων από Ηράκλειο, Αττική προς Αθήνα κοστίζουν 5,30 €, αλλά, αν μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων ή να επιλέξετε λιγότερο δημοφιλείς ημερομηνίες και ώρες, θα μπορούσατε να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένων από 1,40 €.

Τιμή εισιτηρίου Ηράκλειο, Αττική - Αθήνα κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Ηράκλειο, Αττική προς Αθήνα


Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Ηράκλειο, Αττική και Αθήνα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Ηράκλειο, Αττική - Αθήνα

Τα τρένα προς Αθήνα αναχωρούν από Ηράκλειο, Αττική από τον σταθμό Ηράκλειο και φτάνουν στον σταθμό Ρουφ or Αθήνα.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Ηράκλειο, Αττική προς Αθήνα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 48 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Ηράκλειο, Αττική προς Αθήνα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Αθήνα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Αθήνα φεύγει στις 07:09, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 14:09. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 16 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Αθήνα σε 16 minutes.