Βρείτε τρένο από Ηράκλειο, Αττική προς Αθήνα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 16 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 36
Πρώτη αναχώρηση 08:36
Τελευταία αναχώρηση 01:20
απόσταση 9 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Ηράκλειο, Αττική προς Αθήνα στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Ηράκλειο, Αττική προς Αθήνα

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Ηράκλειο, Αττική και Αθήνα.

Τρένα από Ηράκλειο, Αττική προς Αθήνα

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Ηράκλειο, Αττική προς Αθήνα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 16 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Αθήνα σε 14 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Ηράκλειο, Αττική στις 08:36, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 01:20.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Ηράκλειο, Αττική - Αθήνα

Τα τρένα προς Αθήνα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Ηράκλειο και να φτάνουν στον σταθμό Αθήνα and Ρουφ.

Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Ηράκλειο, Αττική και Αθήνα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Ηράκλειο, Αττική προς Αθήνα

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 36 για να φθάσετε στην πόλη Αθήνα από την πόλη Ηράκλειο, Αττική. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 35 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 1 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Αθήνα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 36 για να φτάσετε στην πόλη Αθήνα από την πόλη Ηράκλειο, Αττική κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 35 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.