Βρείτε τρένο από Ηράκλειο, Αττική προς Αυλώνα

18/06/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Ηράκλειο, Αττική σε Αυλώνα από τρένου

Το ταξίδι από Ηράκλειο, Αττική έως Αυλώνα με τρένου είναι 22,94 χλμ. και διαρκεί 1 ώ. 23 λ.. Υπάρχουν 32 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 6:35 π.μ. και την τελευταία στο 9:36 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Ηράκλειο, Αττική σε Αυλώνα με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Διάρκεια Ταξιδίου1 ώ. 23 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα32
Πρώτη Αναχώρηση6:35 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση9:36 μ.μ.
Απόσταση22,94 χλμ.
ΑναχώρησηΗράκλειο, Αττική
ΆφιξηΑυλώνα
TransportistasHellenic

Μεταβείτε από Ηράκλειο, Αττική προς Αυλώνα με τη Virail

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Ηράκλειο, Αττική προς Αυλώνα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του τρένου από Ηράκλειο, Αττική προς Αυλώνα;

Τα φθηνότερα εισιτήρια από Ηράκλειο, Αττική προς Αυλώνα κοστίζουν . Κατά μέσο όρο, αναμένεται να πληρώσετε περίπου για το εισιτήριο του τρένου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου, καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Ηράκλειο, Αττική για Αυλώνα.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Ηράκλειο, Αττική προς Αυλώνα. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Κατά μέσο όρο, αναμένεται να πληρώσετε περίπου για το εισιτήριο του τρένου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου, καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Ηράκλειο, Αττική για Αυλώνα.

Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι με το τρένο από Ηράκλειο, Αττική προς Αυλώνα;

Ο μέσος χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώ. 23 λ.. Τόσο χρειάζεται για να διασχίσετε το 22,94 χλμ. από Ηράκλειο, Αττική προς Αυλώνα. Κατά τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας μην ξεχνάτε ότι οι καθυστερήσεις είναι πιθανές. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να κάνουν το ταξίδι σας από Ηράκλειο, Αττική προς Αυλώνα να διαρκέσει περισσότερο από 1 ώ. 23 λ.. Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Ηράκλειο, Αττική και Αυλώνα συνήθως χρειάζεται 1 ώ. 23 λ. για να καλύψει μια απόσταση 22,94 χλμ.. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Ηράκλειο, Αττική προς Αυλώνα θα χρειαστείτε 0 ώ. 56 λ.. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Αυλώνα γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Ηράκλειο, Αττική προς Αυλώνα;

Η πρώτη καθημερινή αναχώρηση από Ηράκλειο, Αττική προς Αυλώνα είναι στις 6:35 π.μ. ενώ η τελευταία διαδρομή της ημέρας φεύγει στις 9:36 μ.μ.. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Ηράκλειο, Αττική και Αυλώνα. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας. Αν προτιμάτε να ταξιδεύετε βράδυ, συνήθως θα βρείτε ότι το πρώτο δρομολόγιο από Ηράκλειο, Αττική προς Αυλώνα αναχωρεί στις 6:35 π.μ.. Αν και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ανάλογα με την ημέρα, γενικά η τελευταία αναχώρηση το βράδυ είναι στις 9:36 μ.μ.. Αν έχετε κάποια ευελιξία την ημέρα του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες ίσως λειτουργούν δρομολόγια νωρίς το πρωί τις εργάσιμες ημέρες όταν ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του. Συχνά θα βρείτε λιγότερες διαθέσιμες επιλογές τα σαββατοκύριακα ή στις δημόσιες αργίες.

Στο ταξίδι μου με τρένο από Ηράκλειο, Αττική προς Αυλώνα, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Ηράκλειο, Αττική και Αυλώνα. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Ηράκλειο, Αττική σε σταθμούς όπως . Αυτοί συνδέονται με σταθμούς όπως σε Αυλώνα. Ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών στις δύο περιοχές. Κάποιες εταιρείες εξυπηρετούν μόνο ορισμένους σταθμούς και ίσως χρειαστεί να μεταβείτε μετά από την άφιξή σας από τον έναν σταθμό στον άλλον στην ίδια πόλη για να φτάσετε στον τελικό σας προορισμό. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Ηράκλειο, Αττική προς Αυλώνα.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Ηράκλειο, Αττική προς Αυλώνα;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 32 καθημερινές αναχωρήσεις από Ηράκλειο, Αττική προς Αυλώνα. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 0 αναχωρήσεις από Ηράκλειο, Αττική που πηγαίνουν απευθείας Αυλώνα. Υπάρχουν 32 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Ηράκλειο, Αττική προς Αυλώνα. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια τρένου από Ηράκλειο, Αττική έως Αυλώνα
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Ηράκλειο, Αττική έως Αυλώνα.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Ηράκλειο, Αττική έως Αυλώνα, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Ηράκλειο, Αττική στο Αυλώνα.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Ηράκλειο, Αττική έως Αυλώνα

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Ηράκλειο, Αττική - Αυλώνα μπορούν να βρεθούν με 15,49 € αν είστε τυχεροί ή 24,44 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 36,52 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Αυλώνα με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Αυλώνα με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Ηράκλειο, Αττική έως Αυλώνα
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Ηράκλειο, Αττική έως Αυλώνα κατά train.
Εγκαταστάσεις Hellenic
quiet_zone Ήσυχη ζώνη check
wifi WiFi check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
luggage Αποσκευές check
accessibility Προσιτότητα check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check
air_con Κλιματισμός check
bicycle Ποδήλατο check

Ηράκλειο, Αττική έως Αυλώνα Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
1.61kg
Λεωφορείο
1.72kg
Πτήση
4.59kg
Αυτοκίνητο
3.67kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Ηράκλειο, Αττική έως Αυλώνα με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Ηράκλειο, Αττική και Αυλώνα είναι 1.61kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Ηράκλειο, Αττική και Αυλώνα; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Ηράκλειο, Αττική και Αυλώνα θα εξοικονομήσετε 2.98kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.11kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 2.06kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Ηράκλειο, Αττική και Αυλώνα από τρένου;
Ηράκλειο, Αττική έως Αυλώνα είναι 22,94 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Ηράκλειο, Αττική και Αυλώνα;
Το Ηράκλειο, Αττική έως το Αυλώνα είναι κατά μέσο όρο 1 ώ. 23 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 0 ώ. 56 λ..
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Ηράκλειο, Αττική σε Αυλώνα;
Ηράκλειο, Αττική έως Αυλώνα έχει 32 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Ηράκλειο, Αττική έως Αυλώνα;
Το παλαιότερο τρένου από Ηράκλειο, Αττική έως Αυλώνα αναχωρεί στο 6:35 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Ηράκλειο, Αττική έως Αυλώνα;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Ηράκλειο, Αττική έως Αυλώνα αναχωρεί στο 9:36 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Ηράκλειο, Αττική έως Αυλώνα από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Ηράκλειο, Αττική και Αυλώνα είναι 0 ώ. 56 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Ηράκλειο, Αττική έως Αυλώνα;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Ηράκλειο, Αττική και Αυλώνα.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Ηράκλειο, Αττική έως Αυλώνα από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Ηράκλειο, Αττική στο Αυλώνα δημιουργεί εκπομπές CO2 1.61kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Ηράκλειο, Αττική

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Ηράκλειο, Αττική

Διεθνή δρομολόγια από Ηράκλειο, Αττική και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Ηράκλειο, Αττική

Κύριες διαδρομές προς Αυλώνα

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές