Βρείτε τρένο από Λεπτοκαρυά προς Αλεξανδρούπολη

Επίσημος σύντροφος


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 29,40€
Διάρκεια ταξιδιού 13 ω
Συνδέσεις την ημέρα 6
Πρώτη αναχώρηση: 06:31
Τελευταία αναχώρηση: 13:23
Απόσταση 294km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Λεπτοκαρυά προς Αλεξανδρούπολη

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Λεπτοκαρυά προς Αλεξανδρούπολη. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Τρένα από Λεπτοκαρυά προς Αλεξανδρούπολη: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Λεπτοκαρυά - Αλεξανδρούπολη.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Λεπτοκαρυά προς Αλεξανδρούπολη

Κάνοντας κράτηση εκ των προτέρων μπορείτε να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένων από Λεπτοκαρυά προς Αλεξανδρούπολη από 29,40 €. Πάντως, τα εισιτήρια τρένων γι' αυτήν τη διαδρομή κοστίζουν κατά μέσον όρο περίπου 29,40 €.

Τρένα από Λεπτοκαρυά προς Αλεξανδρούπολη


Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Λεπτοκαρυά και Αλεξανδρούπολη, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Λεπτοκαρυά προς Αλεξανδρούπολη

Τα τρένα προς Αλεξανδρούπολη θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Λεπτοκαρυά και θα αφιχθούν στον σταθμό Αλεξ/πολη λιμάνι.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Λεπτοκαρυά προς Αλεξανδρούπολη με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 6 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Λεπτοκαρυά προς Αλεξανδρούπολη με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 6 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Λεπτοκαρυά προς Αλεξανδρούπολη και πότε φεύγουν τα τρένα

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Αλεξανδρούπολη φεύγει στις 06:07, ενώ το τελευταίο στις 13:07. Το ταξίδι διαρκεί 12 hours and 53 minutes κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Αλεξανδρούπολη σε 9 hours and 13 minutes.