Βρείτε τρένο από Peiraiéfs προς Αυλώνα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω
συνδέσεις την ημέρα 66
Πρώτη αναχώρηση 07:44
Τελευταία αναχώρηση 00:17
απόσταση 34 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Peiraiéfs προς Αυλώνα στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Peiraiéfs προς Αυλώνα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Peiraiéfs προς Αυλώνα

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Peiraiéfs και Αυλώνα.

Τιμή εισιτηρίου - κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Peiraiéfs προς Αυλώνα

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Peiraiéfs προς Αυλώνα

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Αυλώνα φεύγει στις 07:44, ενώ το τελευταίο στις 00:17. Το ταξίδι διαρκεί 1 ω 59 λεπτά κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Αυλώνα σε 1 ω 17 λεπτά.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Peiraiéfs και Αυλώνα

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Peiraiéfs από τον σταθμό Πειραιάς και φτάνουν στον σταθμό Αυλώνα and Αγ. Θωμάς.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Peiraiéfs προς Αυλώνα

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 66 για να φθάσετε στην πόλη Αυλώνα από την πόλη Peiraiéfs. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 66 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Αυλώνα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Αυλώνα από την πόλη Peiraiéfs, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 66. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 66 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο..