Βρείτε τρένο από Ηράκλειο, Αττική προς Παραλία Αυλίδος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Παραλία Αυλίδος

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 18 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 18
Πρώτη αναχώρηση: 06:36
Τελευταία αναχώρηση: 23:20
Απόσταση 38km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Ηράκλειο, Αττική προς Παραλία Αυλίδος στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Ηράκλειο, Αττική προς Παραλία Αυλίδος. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Τρένα από Ηράκλειο, Αττική προς Παραλία Αυλίδος: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Ηράκλειο, Αττική και Παραλία Αυλίδος.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Ηράκλειο, Αττική προς Παραλία Αυλίδος

Τρένα από Ηράκλειο, Αττική προς Παραλία Αυλίδος


Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Παραλία Αυλίδος

Τα τρένα προς Παραλία Αυλίδος αναχωρούν από Ηράκλειο, Αττική από τον σταθμό Ηράκλειο και φτάνουν στον σταθμό Αγ. Γεώργιος (4ο χλμ Αθήνα-Χαλκίδα).

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Ηράκλειο, Αττική προς Παραλία Αυλίδος

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Παραλία Αυλίδος από την πόλη Ηράκλειο, Αττική, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 16. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 16 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Παραλία Αυλίδος με τρένο

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Παραλία Αυλίδος φεύγει στις 06:01, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 14:01. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 2 hours and 52 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Παραλία Αυλίδος σε 2 hours and 18 minutes.