Τρένο Peiraiéfs - Αλίαρτος τιμές από 10,00 €

19/05/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Peiraiéfs σε Αλίαρτος από τρένου

Το ταξίδι από Peiraiéfs έως Αλίαρτος με τρένου είναι 66,24 χλμ. και διαρκεί 11 ώ. 57 λ.. Υπάρχουν 22 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 4:44 π.μ. και την τελευταία στο 10:17 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Peiraiéfs σε Αλίαρτος με τρένου για μόλις 10,00 € ή έως και 24,00 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 10,00 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ10,00 €
Διάρκεια Ταξιδίου11 ώ. 57 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα22
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ10,00 €
Υψηλότερη Τιμή24,00 €
Πρώτη Αναχώρηση4:44 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση10:17 μ.μ.
Απόσταση66,24 χλμ.
ΑναχώρησηPeiraiéfs
ΆφιξηΑλίαρτος
TransportistasHellenic, TRAINOSET
Φτηνά εισιτήρια τρένου από Peiraiéfs έως Αλίαρτος
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Peiraiéfs έως Αλίαρτος.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Peiraiéfs έως Αλίαρτος, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Peiraiéfs στο Αλίαρτος.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Peiraiéfs έως Αλίαρτος

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Peiraiéfs - Αλίαρτος μπορούν να βρεθούν με 30,77 € αν είστε τυχεροί ή 33,83 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 36,36 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Αλίαρτος με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Αλίαρτος με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Ελληνική Εταιρεία Σιδηροδρόμων, γνωστή και ως TrainOSE, είναι η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία της Ελλάδας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 ως θυγατρική του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), και είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία επιβατικών αμαξοστοιχιών σε όλη τη χώρα. Η TrainOSE λειτουργεί ένα δίκτυο σιδηροδρομικών γραμμών άνω των 2.500 km, που συνδέουν μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις της Ελλάδας. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των τρένων υψηλής ταχύτητας, των υπεραστικών τρένων, των περιφερειακών τρένων και των προαστιακών τρένων.

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Peiraiéfs έως Αλίαρτος
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Peiraiéfs έως Αλίαρτος κατά train.
Εγκαταστάσεις Hellenic
quiet_zone Ήσυχη ζώνη check
wifi WiFi check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
luggage Αποσκευές check
accessibility Προσιτότητα check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check
air_con Κλιματισμός check
bicycle Ποδήλατο check

Peiraiéfs έως Αλίαρτος Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
4.64kg
Λεωφορείο
4.97kg
Πτήση
13.25kg
Αυτοκίνητο
10.6kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Peiraiéfs έως Αλίαρτος με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Peiraiéfs και Αλίαρτος είναι 4.64kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Peiraiéfs και Αλίαρτος; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Peiraiéfs και Αλίαρτος θα εξοικονομήσετε 8.61kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.33kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 5.96kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Peiraiéfs έως Αλίαρτος;
Ένα εισιτήριο τρένου από Peiraiéfs έως Αλίαρτος είναι 15,56 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 10,00 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Peiraiéfs προς Αλίαρτος;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Peiraiéfs έως Αλίαρτος είναι 10,00 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Peiraiéfs και Αλίαρτος από τρένου;
Peiraiéfs έως Αλίαρτος είναι 66,24 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Peiraiéfs και Αλίαρτος;
Το Peiraiéfs έως το Αλίαρτος είναι κατά μέσο όρο 11 ώ. 57 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 1 ώ. 59 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Peiraiéfs έως Αλίαρτος;
Το Peiraiéfs έως το Αλίαρτος καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Hellenic and TRAINOSET που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Peiraiéfs σε Αλίαρτος;
Peiraiéfs έως Αλίαρτος έχει 22 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Peiraiéfs έως Αλίαρτος;
Το παλαιότερο τρένου από Peiraiéfs έως Αλίαρτος αναχωρεί στο 4:44 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Peiraiéfs έως Αλίαρτος;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Peiraiéfs έως Αλίαρτος αναχωρεί στο 10:17 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Peiraiéfs έως Αλίαρτος;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 10,00 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Peiraiéfs έως Αλίαρτος από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Peiraiéfs και Αλίαρτος είναι 1 ώ. 59 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Peiraiéfs έως Αλίαρτος;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Peiraiéfs και Αλίαρτος.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Peiraiéfs έως Αλίαρτος από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Peiraiéfs στο Αλίαρτος δημιουργεί εκπομπές CO2 4.64kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Peiraiéfs

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Peiraiéfs

Διεθνή δρομολόγια από Peiraiéfs και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Peiraiéfs

Κύριες διαδρομές προς Αλίαρτος

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές