Βρείτε τρένο από Peiraiéfs προς Βέροια

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Βέροια

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 8 ω 7 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 34
Πρώτη αναχώρηση: 04:44
Τελευταία αναχώρηση: 22:17
Απόσταση 312km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Peiraiéfs προς Βέροια στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Peiraiéfs προς Βέροια με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Peiraiéfs και Βέροια.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Peiraiéfs προς Βέροια

Τρένα από Peiraiéfs προς Βέροια


Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Peiraiéfs και Βέροια

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Βέροια από τον σταθμό Πειραιάς, το οποίο φτάνει στον σταθμό Βέροια.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Peiraiéfs προς Βέροια με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 26 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Peiraiéfs προς Βέροια με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 26 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Peiraiéfs προς Βέροια;

Χρειάζεται χρόνος 7 hours and 26 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Βέροια με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 5 hours and 27 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 04:05, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Peiraiéfs στις 08:05.