Βρείτε τρένο από Κομοτηνή προς Βέροια

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Βέροια

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 12 ω 35 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση: 07:05
Τελευταία αναχώρηση: 15:58
Απόσταση 277km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Κομοτηνή προς Βέροια

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Κομοτηνή προς Βέροια με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Κομοτηνή προς Βέροια

Για να φτάσετε στην πόλη Βέροια με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Κομοτηνή προς Βέροια

Τρένα από Κομοτηνή προς Βέροια


Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Κομοτηνή προς Βέροια

Τα τρένα προς Βέροια αναχωρούν από Κομοτηνή από τον σταθμό Κομοτηνή και φτάνουν στον σταθμό Βέροια.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Κομοτηνή προς Βέροια: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Κομοτηνή προς Βέροια με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 2 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Κομοτηνή προς Βέροια και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 12 hours and 35 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Βέροια με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 9 hours and 32 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 07:11, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Κομοτηνή στις 15:11.