• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Κομοτηνή προς Χαλκίδα

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Χαλκίδα

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 13 ω 4 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση 10:05
Τελευταία αναχώρηση 10:05
απόσταση 333 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Κομοτηνή προς Χαλκίδα στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Κομοτηνή προς Χαλκίδα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Τρένα από Κομοτηνή προς Χαλκίδα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Κομοτηνή προς Χαλκίδα που προσφέρονται από την TrainOSE.

TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 13 ω 4 λεπτά
Κομοτηνή - Χαλκίδα
10:05 - 23:09

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Κομοτηνή προς Χαλκίδα

Θα χρειαστείτε 13 ω 4 λεπτά για να φτάσετε στην πόλη Χαλκίδα. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Κομοτηνή στις 10:05, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 10:05.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Κομοτηνή και Χαλκίδα

Τα τρένα προς Χαλκίδα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Κομοτηνή και να φτάνουν στον σταθμό Χαλκίδα.

Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Κομοτηνή και Χαλκίδα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Κομοτηνή προς Χαλκίδα

Αν επιθυμείτε να πάτε από Κομοτηνή προς Χαλκίδα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 1. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 1 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Θέλετε να ταξιδέψετε από Κομοτηνή προς Χαλκίδα με τρένο

αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Χαλκίδα από την πόλη Κομοτηνή, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 1.

Logo

Σχετικά με εμάς