Βρείτε τρένο από Διδυμότειχο προς Δράμα

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Δράμα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 9 ω 14 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση: 07:09
Τελευταία αναχώρηση: 13:09
Απόσταση 198km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Διδυμότειχο προς Δράμα στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Διδυμότειχο προς Δράμα με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Διδυμότειχο προς Δράμα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Διδυμότειχο προς Δράμα

Τρένα από Διδυμότειχο προς Δράμα


Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Διδυμότειχο και Δράμα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Διδυμότειχο - Δράμα

Τα τρένα προς Δράμα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Διδυμότειχο και να φτάνουν στον σταθμό Δράμα.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Διδυμότειχο προς Δράμα με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Διδυμότειχο προς Δράμα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 2 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Δράμα με τρένο

Χρειάζεται χρόνος 8 hours and 45 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Δράμα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 5 hours and 45 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 07:08, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Διδυμότειχο στις 13:08.