Βρείτε τρένο από Κομοτηνή προς Ξάνθη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 29 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 09:05
Τελευταία αναχώρηση 09:05
απόσταση 43 km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Κομοτηνή προς Ξάνθη

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Κομοτηνή προς Ξάνθη

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Κομοτηνή προς Ξάνθη που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Κομοτηνή προς Ξάνθη

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Κομοτηνή προς Ξάνθη

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Ξάνθη σε 29 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 29 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Ξάνθη είναι στις 09:05, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Κομοτηνή στις 09:05.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Ξάνθη και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Ξάνθη θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Κομοτηνή και θα αφιχθούν στον σταθμό Ξάνθη.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Κομοτηνή και Ξάνθη είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Κομοτηνή προς Ξάνθη: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 2 για να φθάσετε στην πόλη Ξάνθη από την πόλη Κομοτηνή. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 2 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 0 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 2 για να φτάσετε στην πόλη Ξάνθη από την πόλη Κομοτηνή κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 2 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.