• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Βρείτε τρένο από Αλεξανδρούπολη προς Ξάνθη

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Ξάνθη

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Αλεξανδρούπολη προς Ξάνθη

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Αλεξανδρούπολη προς Ξάνθη. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Αλεξανδρούπολη προς Ξάνθη

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 35 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση 08:59
Τελευταία αναχώρηση 08:59
απόσταση 89 km

Τιμή εισιτηρίου Αλεξανδρούπολη - Ξάνθη κάθε μέρα

 
Σήμερα
Αύριο
Σε 2 ημέρες
Σε 3 ημέρες
Σε 4 ημέρες
Σε 5 ημέρες
Σε 6 ημέρες
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 35 λεπτά
Αλεξ/πολη λιμάνι - Ξάνθη
08:59 - 10:34

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Αλεξανδρούπολη προς Ξάνθη και πότε φεύγουν τα τρένα

Τα δρομολόγια τρένων που εκτελούνται μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη διαρκούν 1 ω 35 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει στις 08:59, ενώ το τελευταίο στις 08:59

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Ξάνθη

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Ξάνθη από τον σταθμό Αλεξ/πολη λιμάνι and Αλεξανδρούπολη, το οποίο φτάνει στον σταθμό Ξάνθη.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αλεξανδρούπολη προς Ξάνθη

Αν επιθυμείτε να πάτε από Αλεξανδρούπολη προς Ξάνθη με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 1. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 1 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Ξάνθη την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Θέλετε να ταξιδέψετε από Αλεξανδρούπολη προς Ξάνθη με τρένο

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Αλεξανδρούπολη προς Ξάνθη με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 1 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 1, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.

Σταθμοί αναχώρησης

Αλεξ/πολη λιμάνι
Αλεξανδρούπολη

Σταθμοί προορισμού

Ξάνθη
Logo

Σχετικά με εμάς