• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Αλεξανδρούπολη προς Κατερίνη

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Κατερίνη

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 9 ω 19 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση 08:59
Τελευταία αναχώρηση 08:59
απόσταση 292 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Αλεξανδρούπολη προς Κατερίνη στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Αλεξανδρούπολη προς Κατερίνη με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Αλεξανδρούπολη προς Κατερίνη

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Αλεξανδρούπολη - Κατερίνη.

Τιμή εισιτηρίου Αλεξανδρούπολη - Κατερίνη κάθε μέρα

 
Σήμερα
Αύριο
Σε 2 ημέρες
Σε 3 ημέρες
Σε 4 ημέρες
Σε 5 ημέρες
Σε 6 ημέρες
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 9 ω 19 λεπτά
Αλεξ/πολη λιμάνι - Κατερίνη
08:59 - 18:18

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Αλεξανδρούπολη προς Κατερίνη

Το πρώτο τρένο προς Κατερίνη φεύγει στις 08:59, ενώ το τελευταίο στις 08:59. Για να φτάσετε από την πόλη Αλεξανδρούπολη στην πόλη Κατερίνη με τρένο, θα χρειαστείτε 9 ω 19 λεπτά.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Κατερίνη

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Κατερίνη από τον σταθμό Αλεξ/πολη λιμάνι, το οποίο φτάνει στον σταθμό Κατερίνη.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Κατερίνη είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Αλεξανδρούπολη προς Κατερίνη

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 1 για να φθάσετε στην πόλη Κατερίνη από την πόλη Αλεξανδρούπολη. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 1 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Κατερίνη την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Αν θέλετε να πάτε από Αλεξανδρούπολη προς Κατερίνη με τρένο, υπάρχει μόνο μία σύνδεση την ημέρα. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν επιλέγετε το εισιτήριό σας.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Κατερίνη από την πόλη Αλεξανδρούπολη, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 1. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 1 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο..

Logo

Σχετικά με εμάς