Βρείτε τρένο από Αλεξανδρούπολη προς Κατερίνη

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 17,90€
Διάρκεια ταξιδιού 8 ω 38 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση: 06:43
Τελευταία αναχώρηση: 15:11
Απόσταση 292km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Αλεξανδρούπολη προς Κατερίνη στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Αλεξανδρούπολη προς Κατερίνη

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Αλεξανδρούπολη προς Κατερίνη που προσφέρονται από την TrainOSE.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Αλεξανδρούπολη προς Κατερίνη

Η κράτηση εκ των προτέρων σας επιτρέπει όντως να εξοικονομήσετε χρήματα: στην πραγματικότητα, μπορείτε να αγοράσετε φθηνά εισιτήρια τρένων από Αλεξανδρούπολη προς Κατερίνη με 17,90 € μόνο, ενώ η μέση τιμή είναι 22,15 €.

Τρένα από Αλεξανδρούπολη προς Κατερίνη


Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Αλεξανδρούπολη προς Κατερίνη

Τα τρένα προς Κατερίνη αναχωρούν από Αλεξανδρούπολη από τον σταθμό Αλεξ/πολη λιμάνι και φτάνουν στον σταθμό Κατερίνη.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Αλεξανδρούπολη προς Κατερίνη

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αλεξανδρούπολη προς Κατερίνη με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 2 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Κατερίνη και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Χρειάζεται χρόνος 8 hours and 38 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Κατερίνη με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 8 hours and 33 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 06:05, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Αλεξανδρούπολη στις 15:05.