Βρείτε τρένο από Αλεξανδρούπολη προς Λιτόχωρο

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 9 ω 28 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση 07:59
Τελευταία αναχώρηση 08:59
απόσταση 298 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Αλεξανδρούπολη προς Λιτόχωρο

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Αλεξανδρούπολη προς Λιτόχωρο με τρένο

Αν θέλετε να πάτε από Αλεξανδρούπολη προς Λιτόχωρο με τρένο, υπάρχει μόνο μία σύνδεση την ημέρα. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν επιλέγετε το εισιτήριό σας.

Για να φτάσετε στην πόλη Λιτόχωρο με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Αλεξανδρούπολη προς Λιτόχωρο

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Αλεξανδρούπολη προς Λιτόχωρο με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 9 ω 28 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Λιτόχωρο με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 9 ω 28 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 07:59, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Αλεξανδρούπολη στις 08:59.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Αλεξανδρούπολη και Λιτόχωρο

Τα τρένα προς Λιτόχωρο αναχωρούν από Αλεξανδρούπολη από τον σταθμό Αλεξ/πολη λιμάνι και φτάνουν στον σταθμό Λιτόχωρο.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αλεξανδρούπολη προς Λιτόχωρο με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 1 για να φθάσετε στην πόλη Λιτόχωρο από την πόλη Αλεξανδρούπολη. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 1 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Αλεξανδρούπολη προς Λιτόχωρο με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 1 κάθε μέρα. αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.