Βρείτε τρένο από Πάτρα προς Θεσσαλονίκη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 10 ω 26 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 8
Πρώτη αναχώρηση 09:30
Τελευταία αναχώρηση 15:25
απόσταση 286 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Πάτρα προς Θεσσαλονίκη στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Πάτρα προς Θεσσαλονίκη με τρένο

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Πάτρα - Θεσσαλονίκη.

Τιμή εισιτηρίου - κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Πάτρα προς Θεσσαλονίκη

Πότε φεύγουν τα τρένα για Θεσσαλονίκη και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Θεσσαλονίκη φεύγει στις 09:25, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 15:25. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 10 ω 26 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Θεσσαλονίκη σε 7 ω 20 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Πάτρα - Θεσσαλονίκη

Τα τρένα προς Θεσσαλονίκη μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Αγ. Ανδρέας and Πάτρα και να φτάνουν στον σταθμό Θεσσαλονίκη.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Πάτρα και Θεσσαλονίκη, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Πάτρα προς Θεσσαλονίκη με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Πάτρα προς Θεσσαλονίκη με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 8.5. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 8.5 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Θεσσαλονίκη από την πόλη Πάτρα, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 8.5. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 8.5 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο..