Βρείτε τρένο από Πάτρα προς Ορεστιάδα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Ορεστιάδα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 23 ω 35 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 10
Πρώτη αναχώρηση: 14:30
Τελευταία αναχώρηση: 19:25
Απόσταση 546km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Πάτρα προς Ορεστιάδα

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Τρένα από Πάτρα προς Ορεστιάδα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Πάτρα - Ορεστιάδα.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Πάτρα προς Ορεστιάδα

Τρένα από Πάτρα προς Ορεστιάδα


Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Τέτοια μεγάλα ταξίδια μπορεί να είναι εξαιρετικά βαρετά, ειδικά αν ταξιδεύετε μόνοι σας. Το αεροπλάνο είναι στην περίπτωση αυτή η τέλεια εναλλακτική λύση: αν μπορείτε να κάνετε κράτηση νωρίς, οι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους μπορεί να σας προσφέρουν εισιτήρια προς Ορεστιάδα ακόμα πιο φθηνά από τα εισιτήρια του τρένου.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Πάτρα προς Ορεστιάδα

Τα τρένα προς Ορεστιάδα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Πάτρα or Αγ. Ανδρέας και να φτάνουν στον σταθμό Ορεστιάδα.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Πάτρα προς Ορεστιάδα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Ορεστιάδα από την πόλη Πάτρα, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 8. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 8 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Πάτρα προς Ορεστιάδα;

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 24 hours and 59 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Ορεστιάδα σε 22 hours and 25 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Πάτρα στις 14:05, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 19:05.