Βρείτε τρένο από Πάτρα προς Peiraiéfs

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 52 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 17
Πρώτη αναχώρηση 09:30
Τελευταία αναχώρηση 22:25
απόσταση 170 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Πάτρα προς Peiraiéfs

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Peiraiéfs. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Πάτρα προς Peiraiéfs, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Τρένα από Πάτρα προς Peiraiéfs: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Για να φτάσετε στην πόλη Peiraiéfs με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τιμή εισιτηρίου - κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Πάτρα προς Peiraiéfs

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Peiraiéfs με τρένο

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 ω 52 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Peiraiéfs σε 3 ω 12 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Πάτρα στις 09:25, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 22:25.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Peiraiéfs και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Peiraiéfs αναχωρούν από Πάτρα από τον σταθμό Αγ. Ανδρέας and Πάτρα και φτάνουν στον σταθμό Πειραιάς.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Πάτρα προς Peiraiéfs με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Πάτρα προς Peiraiéfs με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 17.5. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 17.5 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Peiraiéfs την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Πάτρα προς Peiraiéfs με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 17.5 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 17.5 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.