Βρείτε τρένο από Πάτρα προς Peiraiéfs

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 7 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 28
Πρώτη αναχώρηση: 08:15
Τελευταία αναχώρηση: 21:25
Απόσταση 170km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Πάτρα προς Peiraiéfs στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Πάτρα προς Peiraiéfs

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Πάτρα - Peiraiéfs.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Πάτρα προς Peiraiéfs

Τιμή εισιτηρίου Πάτρα - Peiraiéfs κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Πάτρα προς Peiraiéfs


Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Πάτρα και Peiraiéfs

Τα τρένα προς Peiraiéfs μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Πάτρα or Αγ. Ανδρέας και να φτάνουν στον σταθμό Πειραιάς.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Πάτρα προς Peiraiéfs

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 26 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Πάτρα προς Peiraiéfs με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 26 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Peiraiéfs και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Peiraiéfs σε 3 hours and 12 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 3 hours and 59 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Peiraiéfs είναι στις 08:09, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Πάτρα στις 14:09.