Βρείτε τρένο από Πάτρα προς Αχαρνές

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 48 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 52
Πρώτη αναχώρηση: 06:15
Τελευταία αναχώρηση: 18:25
Απόσταση 176km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Πάτρα προς Αχαρνές

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Πάτρα προς Αχαρνές με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Πάτρα προς Αχαρνές με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Αχαρνές με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Πάτρα προς Αχαρνές

Τρένα από Πάτρα προς Αχαρνές


Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Πάτρα και Αχαρνές, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Πάτρα - Αχαρνές

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Πάτρα από τον σταθμό Πάτρα και φτάνουν στον σταθμό ΣΚΑ.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Πάτρα προς Αχαρνές

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Αχαρνές από την πόλη Πάτρα, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 46. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 46 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Πάτρα προς Αχαρνές με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Αχαρνές φεύγει στις 06:09, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 17:09. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 hours and 2 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Αχαρνές σε 3 hours and 14 minutes.