• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Βρείτε τρένο από Πάτρα προς Αχαρνές

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Αχαρνές

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Πάτρα προς Αχαρνές στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Πάτρα προς Αχαρνές με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Πάτρα προς Αχαρνές που προσφέρονται από την TrainOSE.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 5 ω 22 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 37
Πρώτη αναχώρηση 09:15
Τελευταία αναχώρηση 21:25
απόσταση 176 km
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 ω 38 λεπτά
Πάτρα - Αχαρνές
09:25 - 14:03
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 ω 35 λεπτά
Πάτρα - ΣΚΑ
09:25 - 14:00
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 6 ω 32 λεπτά
Αγ. Ανδρέας - Αχαρνές
09:31 - 16:03
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 6 ω 29 λεπτά
Αγ. Ανδρέας - ΣΚΑ
09:31 - 16:00
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 5 ω 29 λεπτά
Αγ. Ανδρέας - ΣΚΑ
10:31 - 16:00
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 5 ω 32 λεπτά
Αγ. Ανδρέας - Αχαρνές
10:31 - 16:03
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 ω 58 λεπτά
Πάτρα - Αχαρνές
11:05 - 16:03

Πότε φεύγουν τα τρένα για Αχαρνές και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Αχαρνές φεύγει στις 09:15, ενώ το τελευταίο στις 21:25. Το ταξίδι διαρκεί 5 ω 22 λεπτά κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Αχαρνές σε 3 ω 14 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Πάτρα προς Αχαρνές

Τα τρένα προς Αχαρνές μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Πάτρα and Αγ. Ανδρέας και να φτάνουν στον σταθμό Αχαρνές and ΣΚΑ.

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Πάτρα και Αχαρνές, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Πάτρα προς Αχαρνές: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 37 για να φθάσετε στην πόλη Αχαρνές από την πόλη Πάτρα. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 37 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Αχαρνές την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Πάτρα προς Αχαρνές με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 37 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 37 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.

Σταθμοί αναχώρησης

Πάτρα
Αγ. Ανδρέας

Σταθμοί προορισμού

Αχαρνές
ΣΚΑ
Logo

Σχετικά με εμάς