Βρείτε τρένο από Πάτρα προς Λάρισα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 7 ω 44 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 28
Πρώτη αναχώρηση: 06:25
Τελευταία αναχώρηση: 19:25
Απόσταση 166km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Πάτρα προς Λάρισα

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Πάτρα προς Λάρισα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Τρένα από Πάτρα προς Λάρισα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Πάτρα και Λάρισα.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Πάτρα προς Λάρισα

Τιμή εισιτηρίου Πάτρα - Λάρισα κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Πάτρα και Λάρισα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Πάτρα και Λάρισα

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Πάτρα από τον σταθμό Αγ. Ανδρέας or Πάτρα και φτάνουν στον σταθμό Λάρισα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Πάτρα προς Λάρισα

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 18 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Πάτρα προς Λάρισα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 18 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Λάρισα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 8 hours and 6 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Λάρισα σε 7 hours and 51 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Πάτρα στις 06:03, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 15:11.