Βρείτε τρένο από Σέρρες προς Λεπτοκαρυά

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 27 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 10:38
Τελευταία αναχώρηση 14:29
απόσταση 141 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Σέρρες προς Λεπτοκαρυά

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Σέρρες προς Λεπτοκαρυά

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Σέρρες και Λεπτοκαρυά.

Τρένα από Σέρρες προς Λεπτοκαρυά

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Σέρρες προς Λεπτοκαρυά

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Λεπτοκαρυά φεύγει στις 10:38, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 14:29. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 ω 27 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Λεπτοκαρυά σε 4 ω 2 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Σέρρες - Λεπτοκαρυά

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Σέρρες από τον σταθμό Σέρρες και φτάνουν στον σταθμό Λεπτοκαρυά.

Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Σέρρες προς Λεπτοκαρυά

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 2 για να φθάσετε στην πόλη Λεπτοκαρυά από την πόλη Σέρρες. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 2 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Λεπτοκαρυά από την πόλη Σέρρες, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 2. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 2 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο..