Βρείτε τρένο από Δράμα προς Φέρες

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 5 ω 22 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση 13:11
Τελευταία αναχώρηση 13:11
απόσταση 172 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Δράμα προς Φέρες στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Δράμα προς Φέρες. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Τρένα από Δράμα προς Φέρες: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Δράμα προς Φέρες που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Δράμα προς Φέρες

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Δράμα προς Φέρες με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Τα δρομολόγια τρένων που εκτελούνται μεταξύ Δράμα και Φέρες διαρκούν 5 ω 22 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει στις 13:11, ενώ το τελευταίο στις 13:11

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Φέρες και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Φέρες θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Δράμα και θα αφιχθούν στον σταθμό Φέρρες.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Δράμα προς Φέρες με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 1 για να φθάσετε στην πόλη Φέρες από την πόλη Δράμα. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 1 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Φέρες την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Θέλετε να ταξιδέψετε από Δράμα προς Φέρες με τρένο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Φέρες από την πόλη Δράμα, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 1. Παρακαλούμε να προσέξετε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή τα δρομολόγια 1, έχουν μία αλλαγή. Κατά συνέπεια, θα χρειαστεί να αλλάξετε τρένα.