Βρείτε τρένο από Δράμα προς Αυλώνα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

απόσταση 325 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Δράμα προς Αυλώνα

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Τρένα από Δράμα προς Αυλώνα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Αν θέλετε να πάτε από Δράμα προς Αυλώνα με τρένο, υπάρχει μόνο μία σύνδεση την ημέρα. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν επιλέγετε το εισιτήριό σας.

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Δράμα και Αυλώνα.

Τρένα από Δράμα προς Αυλώνα

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Δράμα προς Αυλώνα

Το πρώτο τρένο προς Αυλώνα φεύγει στις , ενώ το τελευταίο στις . Για να φτάσετε από την πόλη Δράμα στην πόλη Αυλώνα με τρένο, θα χρειαστείτε .

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Αυλώνα και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Αυλώνα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Δράμα και θα αφιχθούν στον σταθμό Αγ. Θωμάς and Αυλώνα.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Δράμα προς Αυλώνα με τρένο